Sporturi

Ana Bogdan și-a înnebunit fanii pe internet! „Wow, picioare atât de sexy”. Foto

05.02.2019 | 16:36
Ana Bogdan a intrat anul trecut în primele 60 de jucătoare ale lumii

Jucătoarea de tenis, Ana Bogdan și-a înnebunit fanii pe internet cu ultima postare! Sportiva născută în Sinaia a urcat în mediul online o fotografie mai mult decât incitantă. Aflată la Ostrova, alături de echipa României de Fed Cup, Ana Bogdan s-a pozat întinsă pe pat și îmbrăcată numai cu un halat de baie. Nu s-a terminat aici. Jucătoarea și-a etalat picioarele dezvelite destul de mult.

Bogdan a scos în evidență și cadrul de iarnă de dincolo de fereastra camerei, unul în care în prim plan se afla o statuie ce înfățișa o femeia goală. „Aștept cu răbdare maseurul, în timp ce doamna de afară visează să fie în locul meu chiar acum”, a scris Ana Bogdan pe Instagram. Atât au așteptat fanii care au ținut să aprecieze din plin fotografia jucătoarei de tenis. Mai mult de atât, unii dintre ei au lăsat și câteva comentarii. „Perfect feet” , care s-ar traduce picioare perfecte, „Sexy” , „So sexy leg”, picioare atât de sexy sau „De vis”, au scris unii dintre internauți.

Ana Bogdan și-a înnebunit fanii pe internet! Ana Bogdan
Mesajul postat de Ana Bogdan pe Instagram

Ana Bogdan și-a înnebunit fanii pe internet!

Ana Bogdan se află pe locul 76 în clasamentul WTA și nu a reușit să câștige până în acest moment niciun trofeu în circuitul profesionist. Jucătoarea de tenis a ajuns până în turul al 3-lea la Australian Open sezonul trecut. În rest, la toate celelalte trei competiții de Mare Șlem, Roland Garros, Wimbledon sau US Open, Bogdan nu a reușit să treacă de-al doilea tur.

De două ori în carieră a prins Ana Bogdan semifinalele unui turneu WTA. Prima oară a făcut-o în 2016 la Brasil Tennis Club, acolo unde a reușit să o învingă și pe Jelena Jankovic, fost lider mondial. Doi ani mai târziu, românca ajungea, din nou, în penultimul act al unei competiții, de data aceasta la Monterrey.

  • 11 turnee ITF a câștigat Ana Bogdan de-a lungul carierei