Sport

Foto. Veste uriaşă pentru Ana Ivanovic, la un an după ce s-a retras: “Nu aş putea fi mai fericită!”

Ana Ivanovic a primit o veste foarte bună la un an după ce şi-a anunţat retragerea din tenis. Fosta sportivă a postat o fotografie pe una dintre reţelele de socializare care i-a încântat pe fanii ei.
23.11.2017 | 13:03
Foto Veste uriasa pentru Ana Ivanovic la un an dupa ce sa retras Nu as putea fi mai fericita
ADVERTISEMENT

În decembrie 2016, Ana Ivanovic îşi anunţa retragerea din tenis, la doar 29 de ani. Fosta lideră mondială se căsătorise cu doar câteva luni înainte cu Bastian Schweinsteger, fost internaţional german.

Ana Ivanovic a anunţat pe contul ei oficial de Facebook că este însărcinată şi că peste nouă luni familia ei se va mări cu un nou membru. O mică extensie a familiei noastre. Nu aş putea fi mai fericită!!!”, a postat fosta lideră mondială. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

ADVERTISEMENT

Ana Ivanovic, trei ani de realţie cu Bastian Schweinsteger

Alături de mesaj, Ana Ivanovic a ataşat o fotografie în care apăreau trei perechi de încălţăminte, dintre care una pentru copii. Vestea că fosta jucătoare de tenis va deveni mămică a fost confirmată şi de Bastian Schweinsteger. “Aşteptăm un nou membru al familei şi suntem foarte recunoscători”, a fost mesajul postat de fostul jucător al lui Bayern Munchen.

Relaţia dintre Ana Ivanovic şi Bastian Schweinsteiger a început în septembrie 2014, la scurt timp după ce fostul internaţionalul german a câştigat Campionatul Mondial din Brazilia. Cuplul locuieşte din 2016 în Chicago, imediat după ce fosta jucătoare de tenis şi-a anunţat retragerea.

ADVERTISEMENT