News

ANA MOCANU s-a decis: îşi MĂREŞTE SÎNII!

Una dintre puţinele femei din showbiz-ul autohton care nu a apelat încă la chirurgia estetică, a căzut, totuşi, pradă unei noi metode de mărire a sânilor, dar fără bisturiu. Rezultatele au...
26.07.2014 | 08:20

Una dintre puţinele femei din showbiz-ul autohton care nu a apelat încă la chirurgia estetică, a căzut, totuşi, pradă unei noi metode de mărire a sânilor, dar fără bisturiu. Rezultatele au început, deja, să apară!

Păcătoasa Ana Mocanu, una dintre puţinele femei din showbiz 100% naturale,  s-a decis să apeleze la diverse tertipuri şi tratamente speciale pentru a-şi mări sânii. Chiar dacă este mulţumită de mărimea naturală cu care a înzestrat-o „mama natură”, roşcata a vrut să încerce o metodă la modă, care, spune ea, îi poate mări sânii în mod natural, după mai multe şedinţe, fără să fie nevoie să apeleze la bisturiu.

sani-3

Fără nicio urmă de timiditate, aşa cum ne-a obişnuit, Ana a păşit încrezătoare în cabinetul cu pricina, unde avea să se supună aparatului care topeşte ţesutul adipos şi întăreşte masa musculară, fără niciun efort. Apoi a trecut la sâni. Treizeci de minute de stimulare cu aparatul minune. „Mi s-a spus că după zece şedinţe a câte treizeci de minute, voi avea sânii mai mari. Abia aştept să văd rezultatele!”, a declarat blonda, încântată nevoie mare de noua pereche de nuri pe care-i va avea.

SURSA: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!