Life

Ana Porgras încinge atmosfera în pragul iernii. Fosta concurentă de la Survivor România, la plajă în Dubai

Ana Porgras se relaxează departe de țară,, pe nisipul fierbinte din Emirate! Fosta concurentă de la Survivor România arată senzațional în costum de baie!
15.11.2021 | 13:14
Ana Porgras incinge atmosfera in pragul iernii Fosta concurenta de la Survivor Romania la plaja in Dubai
Ana Porgras, fostă gimnastă și concurentă la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ana Porgras a dat o ”fugă” până în Dubai, acolo unde se bucură de vremea frumoasă, vedeta mergând inclusiv la plajă. Fosta concurentă de la Survivor România a postat câteva imagini din vacanța ei, pe Instagram.

Gimnasta s-a afișat pe rețeaua de socializare într-un costum de baie bej, bucurându-se de cele 32 de grade.

ADVERTISEMENT

Ana a profitat de vizita ei în Dubai și a văzut și celebrul Burj Khalifa. Cel mai mult i-a plăcut la Dubai Marina, plajă unde s-a întins la soare ca să se bronzeze nițel.

Ana Porgras se bronzează pe nisipul din Dubai

Pe chipul sportivei se poate vedea fericirea. Asta deoarece își dorea această vacanță de foarte mult timp, încă de când s-a terminat competiția din care a făcut parte.

ADVERTISEMENT

Ana a devenit din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare. Apare de multe ori singură în poze și filmulețe. Uneori e însoțită de sora ei, pe care o consideră cea mai bună prietenă și confidentă.

Este prezentă în special pe Instagram, acolo unde și-a creat o adevărată comunitate de fani. Porgras este urmărită de 55.000 de persoane. Printre urmăritori se numără, evident, și o parte din foștii concurenți de la Survivor România.

ADVERTISEMENT
ana porgras
Ana Porgras, la plajă în Dubai. Foto: Instagram

Fosta campioană mondială la gimnastică, din nou în atenția presei în urma participării la Survivor România

Ana a reintrat în atenția publicului nu doar datorită participării în show-ul care de la anul va fi difuzat de PRO TV, ci și pentru relația de prietenie pe care a avut-o cu Zannidache.

Ana și Zanni au fost multă vreme protagoniștii absoluți ai show-ului Survivor, iar despre prietenia lor s-a vorbit mult și după încheierea emisiunii. Cei doi ar fi încercat la un moment dat să fie mai mult decât prieteni, însă a ieșit prost.

ADVERTISEMENT

La nici o săptămână după ce Zanni a fost proclamat câștigător, relația ei cu trapperul s-a rupt definitiv din cauza unor crize de gelozie pe care acesta le-ar fi avut.

Chiar dacă între Ana și Zanni nu mai e ce a fost, prietenii lor comuni nu au avut de suferit. Una dintre persoanele care este apropiată de amândoi și s-a menținut obiectivă în toată această poveste este Raluca Dumitru, semn că între ei doi nu s-a băgat nimeni, nici ca să forțeze o împăcare, însă nici ca să bage strâmbe.

 

ADVERTISEMENT