Life

Anamaria Prodan, dublă lansare de carte! Confesiuni emoționante: „Mama mi-a apărut în vis”

Anamaria Prodan lansează două cărți pe 23 octombrie, una despre cariera și viața ei și o altă carte despre mama ei, regretata Ionela Prodan.
22.10.2021 | 16:52
Anamaria Prodan dubla lansare de carte Confesiuni emotionante Mama mia aparut in vis
Anamaria Prodan lansează o carte despre succesul ei în impresariat
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan vorbește despre succesul ei într-o lume a bărbaților, afacerista fiind una dintre cele mai apreciate impresare din fotbal.

Fiica Ionelei Prodan a făcut câteva declarații cu o zi înainte de lansarea volumului „Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde”, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Evenimentul în care impresara va lansa cartea ei, dar și „Cântecul vieții mele”, cartea vieții Ionelei Prodan se va desfășura la editura Diverta din mall-ul din Băneasa, acolo unde speră ca totul să decurgă conform așteptărilor.

Anamaria Prodan, dublă lansare de carte pe 23 octombrie

Dubla lansare de carte o emoționează pe Anamaria Prodan Reghecampf, căci de fiecare dată când își amintește de mama ei, nu are cum să nu o încerce un nod în gât.

ADVERTISEMENT

„Sunt mândră și sunt fericită că lansez această carte. De fiecare dată când o visez pe mama mea mi se întâmplă lucruri bune.

Mă simt atât de liniștită astăzi, căci moment mai bun pentru această lansară nu putea să vină pentru că, în acest moment, da, sunt cea mai bună, da sunt numărul 1, și, da, sunt o învingătoare și voi merge demnă mai departe alături de copiii mei”, a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Impresara a spus că mama ei a încurajat-o de nenumărate ori, chiar și după ce aceasta s-a stins din viață. Ana Maria Prodan a povestit că cea care i-a dat viață i-a apărut de multe ori în vis și i-a oferit cele mai bune sfaturi în clipele grele ale vieții.

Cartea „Cântecul vieții mele” spune povestea omului și artistei Ionela Prodan
În volumul impresarei, aceasta vorbește despre cum a răzbit într-o lume a bărbaților

„Mama mi-a apărut în vis. Mi-a spus: ‘Gata, ridică-te și mergi mai departe!’ ”

„Mama mea, în momentul în care mi-a apărut în vis, mi-a spus: ‘Gata, ridică-te și mergi mai departe!’. Nu ai avut și nici nu ai nevoie de nimeni în viața ta. Iar acest lucru m-a făcut, în această dimineață, să înțeleg că Universul complotează, așa cum zicea mama mea. Într-adevăr, nu am nevoie de nimeni să merg mai departe.

ADVERTISEMENT

Am nevoie doar de prieteni adevărați, de oamenii loiali, de oamenii inteligenți, de copiii mei ca să pot merge mai departe și ca să ‘predau’ tuturor lecția despre familie și despre demnitate”, a adăugat Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Evenimentul va fi unul de o importanță deosebită pentru impresară, în contextul situației dificile cauzate de despărțirea de Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria reușește să dovedească prin cele două cărți pe care le va lansa mâine că poate să meargă mai departe indiferent ce îi aduce viața, având-o ca principal reper, pentru eternitate, pe mama ei, regretata Ionela Prodan.

 

ADVERTISEMENT