Sporturi

Anamaria Prodan, ipostază incendiară în Dubai! Cum a reacționat fiica sa, când a văzut cum a pozat soția lui Reghe

01.04.2019 | 10:43
Anamaria Prodan, ipostază incendiară în Dubai!

Anamaria Prodan se distrează de minune în Dubai și umple rețelele de socializare cu poze care de care mai sexy. În weekend, ea a postat pe Instagram o fotografie în care apare într-o ipostază incendiară, iar fiica ei a reacționat imediat.

Anamaria Prodan, ipostază incendiară în Dubai! Val de reacții pe Instagram

Soția lui Laurențiu Reghecampf și-a pus în valoare corpul sexy într-o fotografie în care apere purtând un costul de baie negru, extrem de sexy. Poza este făcut în casă, iar prin ușa transparentă se vede unul dintre zgârie-norii care au făcut Dubaiul celebru în toată lumea.

„Viața e frumoasă. Trăiește-ți viața ca și cum azi ar fi ultima zi. Nu pierde o secundă din viața ta”, este mesajul care însoțește fotografia. Poza a adunat peste 18.500 de aprecieri și aproape 200 de comentarii. Printre cei care au reacționat cu o inimioară la postare s-a numărat și Sarah Dumitrescu, fiica Aneimaria Prodan.

Anamaria Prodan, sexy în Dubai
Anamaria Prodan, sexy în Dubai

Mesaj de la Cristi Brancu

Și realizatorul de televiziune Cristi Brancu a reacționat pe Instagram. „Nașă, arăți bestial”, a comentat el al postarea cu poza sexy. Anamaria Prodan merge des la Dubai după ce Laurențiu Reghecampf a semnat un nou contract cu clubul Al Wasl.

Recent, Laurențiu Reghecampf a fost ironizat de Ilie Dumitrescu după ce a apărut îmbrăcat într-un „costum-pijama”. „Este un outfit curajos. Trebuie să îți asumi când te îmbraci în chestia asta. Depinde și unde îl porți. Mai sunt petrecerile alea, pijama party sau private party. Are un echilibru pentru că pantofii sunt simpli. Am citit că e un costum Dolce&Gabbana. Eu nu sunt critic de modă. Nu pot să spun eu dacă e bine sau prost îmbrăcat. El vrea să pozeze în tânăr, dar nu-l prinde. Outfit-ul ăsta e potrivit când vii din altă zonă, nu ca antrenor”, a spus Ilie Dumitrescu.