Sport

Anamaria Prodan, poze provocatoare pe Instagram! “Ups, sunt prea bună” Foto

23.07.2018 | 16:40

Anamaria Prodan, poze provocatoare pe Instagram. Impresarul a postat o fotografie îndrăzneaţă pe cunoscuta reţea de socializare, iar fanii acesteia sunt deja obişnuiţi cu aceste ipostaze, soţia lui Laurenţiu Reghecampf urcând, de-a lungul timpului, pe internet imagini provocatoare.

Impresarul s-a fotografiat doar în chiloţi, fără sutien şi a pus imaginea pe Instagram Stories. Poza a fost însoţită şi de un mesaj. “Ups, am făcut-o din nou. Sunt prea bună”, a scris Anamaria Prodan la scurt timp după ce a postat fotografia. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Anamaria Prodan, poze provocatoare pe Instagram

Anamaria Prodan, poze provocatoare pe Instagram, dar cu gândul la fotbal. Impresarul l-a atacat pe Florentin Pandele, primarul din Voluntari, după ce Adrian Mutu s-a despărţit de formaţia ilfoveană. “Nu ai cum să concurezi cu Gigi Becali. Primarul de la Voluntari e o copie proastă a patronului de la FCSB. Gigi știe fotbal, dacă vrea dă 5 milioane de euro a 2-a zi. Voiau să îi facă echipa. Nu poți face asta, e Adrian Mutu. E un nume în fotbal”, a declarat recent Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, poze provocatoare pe Instagram
Anamaria Prodan, poze provocatoare pe Instagram