Fotbal international

Anamaria Prodan, Reghecampf și Adi Mutu au fost la restaurantul celebrului Salt Bae! Imagini de senzație. VIDEO+FOTO

20.03.2019 | 10:37
Anamaria Prodan Reghecampf si Adi Mutu au fost la restaurantul celebrului Salt Bae Imagini de senzatie VIDEOFOTO

Anamaria Prodan a mers în Dubai pentru a-l vizita pe Laurențiu Reghecampf, iar sexy impresara a avut parte de o noapte magică alături de Reghe, Adi Mutu, Laurențiu Reghecampf Jr., Sarah Dumitrescu și Luca, fiul pe care îl are antrenorul lui Al Wasl cu Mariana Pfeiffer, după ce au mers la restaurantul celebrului Salt Bae.

Anamaria Prodan, Reghecampf și Adi Mutu au fost la restaurantul celebrului Salt Bae

Viața din Dubai îi priește lui Laurențiu Reghecampf, iar antrenorul s-a acomodat de minune la Al Wasl. Totodată, Anamaria Prodan profită ori de câte ori are puțin timp liber și “fuge” să își viziteze soțul, iar de câte ori ajunge în Dubai merge la restaurantul celebrului Salt Bae.

Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și Adi Mutu s-au distrat de minune la restaurantul Nusr-Et Streakhouse. Mai mult, aceștia au avut ocazia să fie serviți chiar de celebrul bucătar turc Nusret Gokce, cel cunoscut drept Salt Bae.

View this post on Instagram

@nusr_et ❤️

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Cristi Manea, Alex Băluţă şi Mitriţă au fost și ei serviţi regeşte de Salt Bae în Dubai

Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și Adi Mutu nu sunt singurii români care au mers la Nusr-Et. C risti Manea, Alex Băluță și Alex Mitriță au ales să își ducă iubitele la celebrul restaurant din Dubai în vacanța de iarnă. Aceștia au fost serviși de un bucătar celebru care a devenit viral pe internet la începutul anului 2017 prin modul în care prepară fripturile și apoi le presară cu sare în fața clienților.

Laurențiu Reghecampf a ajuns la Al Wasl în luna ianuarie a anului 2019. Antrenorul român în vârstă de 43 de ani a mai pregătit echipe precum Al Wahda FC, FCSB, Litex Lovetch, Hilal, Concordia Chiajna, FC Snagov, Universitatea Craiova și Gloria Bistrița.