Sport

Anamaria Prodan și fiica ei au încins plaja! Cum și-au făcut apariția cele două, la malul Mării Negre

19.08.2018 | 20:26

Ana Maria Prodan şi fiica ei Rebecca au făcut senzaţie cu o serie de imagini spectaculoase realizate în costum de baie în staţiunea Mamaia. Impresara se află în această perioadă într-o scurtă vacanţă pe meleagurile româneşti alături de cei patru copii şi a avut o şedintă foto spectuloasă alături de fata cea mare.

Soţia lui Reghechampf a atras toate priviriile într-un costum de baie de culoare aurie, din două piese, cu bikini-ul prins doar în niște șireturi subțiri în lateral. Rebecca a ales în schimb o ţinută mult mai simplă formată din două piese, iar cele două au pozat pe doi colaci în formă de flamingo şi o raţă.

Rebecca şi Anamaria Prodan au încins plaja cu formele lor

Cele două nu arată deloc ca fiind mamă şi fiică, ci mai degrabă par două prietene aflate în vacanţă. Anamaria Prodan a impresionat de altfel foarte multă în ultimii ani după ce a slăbit extrem de mult şi a început să apară tot mai des în costum de baie.

Anamaria Prodan și fiica ei au încins plaja! Cum și-au făcut apariția cele două, la malul Mării Negre
Anamaria Prodan și fiica ei au încins plaja! Cum și-au făcut apariția cele două, la malul Mării Negre

Rebecca este un model în devenire şi a apărut de mai multe ori în reviste celebre din Statele Unite ale Americii şi urmează să devină avocat. Tânăra şi-a început cariera în modeling la doar 14 ani şi a primit premiul pentru cel mai tânăr model care a debutat la Bucharest Fashion Week, iar un mai târziu a devenit imaginea casei de modă Andreea Dogaru.

Anamaria Prodan s-a remarcat în cariera ca şi impresar de fotbal, dar este şi o vedetă de televiziune în România. În prezent conduce emisiunea Gospodar Fără Pereche difuzată de ProTV.  Prodanca are o relaţie de mai mulţi ani cu Laurenţi Reghecampf, cel care este al doilea şot din viaţa ei. Cei doi au un băieţel pe nume Laurenţiu, dar este cunoscut de mulţi ca Reghe Junior. Anamaria a mai fost căsătorită  în trecut cu fostul baschetbalist român Tiberiu Dumitrescu, bărbatul care i-a dăruit cele două bijuterii pe Sarah şi Rebecca.