Fotbal intern

Anastasia, femeia care va încinge atmosfera la meciurile FCSB-ului! Iubita lui Bozhidar Chorbadzhiyski arată demențial. GALERIE FOTO

20.08.2019 | 18:03
Anastasia femeia care va incinge atmosfera la meciurile FCSBului Iubita lui Bozhidar Chorbadzhiyski arata demential GALERIE FOTO

Anastasia Dimitrova este iubita lui Bozhidar Chorbadzhiyski, fundașul care va juca sub formă de împrumut la FCSB după ce Gigi Becali a ajuns la un acord cu ȚSKA Sofia pentru apărătorul cu prezențe în echipa națională a Bulgariei, iar tânăra va încinge atmosfera la meciurile vicecampioanei României. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Anastasia, femeia care va încinge atmosfera la meciurile FCSB-ului

Bozhidar Chorbadzhiyski nu va veni singur în București. Fundașul central care are 1.95 metri o va aduce în capitala României pe Anastasia Dimitrova. Tânăra este originară din Sofia, Bulgaria, și este un model cunoscut în țara vecină. Iubita lui Bozhidar Chorbadzhiyski se află sub contract cu Intermodels și a apărut pe coperțile unor reviste importante din Bulgaria.

Bozhidar Chorbadzhiyski a cunoscut-o pe Anastasia Dimitrova în perioada când evolua pentru ȚSKA Sofia, iar de mai bine de doi ani sunt de nedespărțiți. Cei doi nu ezită să își declare iubirea pe site-urile de socializare. “Am foarte multă iubire să îi ofer acestui bărbat. Nici nu îți poți închipui”, a scris Anastasia la o poză postată pe Instagram.

Anastasia, iubita fundașului Bozhidar Chorbadzhiyski
Anastasia, iubita fundașului Bozhidar Chorbadzhiyski

Cine este Bozhidar Chorbadzhiyski

În vârstă de 24 de ani, Bozhidar Chorbadzhiyski se află sub contract cu ȚSKA Sofia, dar va fi cedat sub formă de împrumut până în iarnă la FCSB. Gigi Becali ar urma să plătească 500.000 de euro dacă va dori să activeze clauza de cumpărare a fundașului central cu 8 selecții la echipa națională a României. Bozhidar ar urma să ocupe postul lăsat liber de Mihai Bălașa după plecarea acestuia la Universitatea Craiova.

Bozhidar Chorbadzhiyski are 1.95 metri și este cotat de site-urile de specialitate la 1,3 milioane de euro. Fundașul central mai are contract cu ȚSKA Sofia până în iunie 2022, iar pentru gruparea din Bulgaria a jucat în 106 meciuri, a dat 8 goluri și a oferit două pase decisive.