Stiri sportive

Bild anunţă că Thomas Tuchel va antrena Bayern Munchen!

UPDATE: Cotidianul german Bild a anunţat că Thomas Tuchel va fi viitorul antrenor al echipei Bayern Munchen, după demiterea lui Carlo Ancelotti. Tehnicianul german a fost fotografiat în timp...
30.09.2017 | 08:16
Bild anunta ca Thomas Tuchel va antrena Bayern Munchen

UPDATE: Cotidianul german Bild a anunţat că Thomas Tuchel va fi viitorul antrenor al echipei Bayern Munchen, după demiterea lui Carlo Ancelotti. Tehnicianul german a fost fotografiat în timp ce se îmbarca într-un avion cu destinaţia Munchen. Fostul tehnician al Borussiei Dortmund va începe munca la campioana Germaniei de săptămâna viitoare, la partida cu Hertha Berlin de duminică pe banca tehnică urmând să stea Willy Sagnol, secundul lui Ancelotti.

UPDATE: Conducerea lui Bayern Munchen a anunţat oficial demiterea lui Carlo Ancelotti din funcţia de antrenor al echipei. Sunt patru nume pe lista celor care ar putea prelua banca echipei campioane a Germaniei: Thomas Tuchel, Jurgen Klopp, Frank de Boer şi Luis Enrique. În opinia celor de la Bild Tuchel ar fi principalul favorit. Până la numirea unui nou antrenor principal echipa va fi pregătită de secundul Wili Sagnol. Carlo Ancelotti este antrenorul cu mandatul cel mai scurt din istoria clubului, reuşind doar câştigarea titlului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Ancelotti nu mai este susţinut nici de jucători

Conducătorii clubului Bayern Munchen nu au digerat prea uşor înfrângerea din partida cu Paris Saint-Germain, scor 0-3, şi doresc înlocuirea antrenorului Carlo Ancelotti. Conform Bild, preşedintele Karl-Heinz Rummmenigge şi directorul sportiv Hasan Salihamidzici au avut o discuţie în avion la întoarcerea spre Munchen şi au decis să convoace o şedinţă de urgenţă pentru această după-amiază în care vor decide viitorul antrenorului Carlo Ancelotti.

Dacă oficialii bavarezi vor decide separarea de tehnicianul italian, interimatul va fi asigurat de secundul Willy Sagnol, care a fost cooptat în staful lui Ancelotti în această vară. După meciul de la Paris unde a fost lăsat pe banca de rezerve, olandezul Arjen Robben a făcut câteva declaraţii surprinzătoare, refuzând să-l susţină pe Ancelotti.

Întrebat dacă echipa îl susţine pe antrenorul italian, Robben a răspuns: ”Nu voi răspunde la această întrebare. A fost un eşec dureros, putem vorbi despre asta. Nu voi vorbi nici despre faptul că am fost rezervă, ar fi prea mult. Cel mai important lucru este să fim o echipă. Avem nevoie de linişte, iar toţi care-şi exprimă nemulţumirea nu ajută echipa”.

Bayern Munchen a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0, de formaţia Paris Saint-Germain, în etapa a doua a grupei B a Ligii Campionilor. Golurile francezilor au fost marcate de Dani Alves 2, Cavani 31 şi Neymar 63. Bavarezii vor juca următorul meci din Champion League pe teren propriu, la 18 octombrie, cu Celtic Glasgow.