News

Andra, întrebare șoc către un concurent la Românii au Talent: ”Mă, tu ai numărul meu de telefon?”

05.04.2019 | 22:27
Andra, surprinsă de un concurent de la Românii au Talent care are numărul ei de telefon

Andra a fost surprinsă de un concurent care îi avea numărul de telefon. Un tânăr de 21 de ani, student în Baia Mare, se pare că ar fi sunat-o în nenumărate rânduri pentru a-l ajuta să se lanseze. Acesta a infirmat acest lucru, spunând că un prieten de-al lui a făcut gestul în cauză. Cine este băiatul care a suprins cu vocea sa și cu momentul de canto clasic și cum a făcut rost de numărul de telefon al artistei?

Andra, către un concurent: ”Mă, tu ai numărul meu de telefon?”

Este vorba de Sergiu Glica, din Baia Mare, care are doar 21 de ani și locuiește de ceva vreme în Londra. Acesta a terminat Facultatea de Medicină Legală, dar afirmă că cel mai bine se simte pe scenă, cântând.

Andra l-a întrebat dacă are cumva numărul ei de telefon și dacă el este acela care îi trimite des mesaje sau apeluri telefonice. Concurentul a răspuns că da, dar că nu el apelează, ci prietenul său. Sergiu Glica se află pentru a doua oară la Românii au Talent, sperând că de data aceasta ajunge fix la inima juraților.

Andra, sunată fără încetare de un concurent de la Românii au Talent
Andra, sunată fără încetare de un concurent de la Românii au Talent

Copiii Andrei, fani ai emisiunii Românii au Talent

“Eva e mare fan ”Vocea României”, este mare dansatoare și cântăreață. David a iubit mereu ”Românii au talent” și își propune să învețe să facă trucuri de magie sau să aibă o trupă rock și să participe cu ea la preselecții. Cătălin e fanul meu oricum, e soțul meu, și iubit, și cel mai bun prieten, nu ratează aproape nicio apariție a mea.

Dar dacă ar fi să aleg, el este motorul din spatele concertelor mele și al turneelor mele. Muncește foarte mult ca totul să fie perfect pentru mine, să nu am nicio grijă când urc pe scenă. Am o echipă de susținători de nota 10.