Life

Andreea Antonescu, declarație surpriză despre participarea la Ferma alături de George Burcea: „ Va fi o situație sensibilă”

29.09.2020 | 13:11
Andreea Antonescu declaratie surpriza despre participarea la Ferma alaturi de George Burcea  Va fi o situatie sensibila
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu și George Burcea vor avea parte de o întânire de gradul zero la „Ferma”. Noua concurentă care se va alătura show-lui este bună prietenă și fostă colegă de trupă cu Andreea Bălan, alături de care George se află în plin proces de divorț și nu pare a fi unul lipsit de scandal.

Andreea se va alătura, drept răsplată, echipei care va câștiga „fermierul săptămânii”. Filmările au început pe 5 august, iar Antonescu s-a alăturat celorlalți cu două sau trei săptămâni mai târziu. Astfel, ea este deja acolo de aproximativ o lună.

ADVERTISEMENT

Fosta componentă a trupei „Andre” a oferit un interviu, pentru click.ro, în care a vorbit despre prezența sub același acoperiș alături de soțul bunei sale prietene și cealaltă jumătate a formației. Ea a recunoscut că nu va fi o situație obișnuită, dar va da dovadă de profesionalism.

Andreea Antonescu și George Burcea, în aceeași casă

Antonescu a recunoscut că prietenia cu fosta colegă de trupă o împiedică să lege vreo amiciție și cu soțul de care aceasta tocmai divortează. Ea a specificat că o să treacă printr-o situație delicată în noua postură de concurentă și aflată sub același acoperiș cu George.

ADVERTISEMENT

„Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam. În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri.

Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie”, a declarat cântăreața pentru sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT

Artista a mărturisit că îi plac provocările, iar participarea la „Ferma. Orășeni vs Săteni” o va învăța lucruri despre propria persoană și îi va testa limitele. ”În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită.

După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc”, a spus ea pentru ProTv.ro.

ADVERTISEMENT

Cele două Andree, Antonescu și Bălan, sunt prietene de peste 20 de ani, iar în perioada 1999-2001 deveniseră cele mai iubite cântărețe dance de pe plaiuri mioritice. Ulterior, trupa s-a destrămat și reunit, terminând prin a se separa din nou. Bălan este și nașa fiicei fostei sale colege de trupă.

 

ADVERTISEMENT