News

Andreea Antonescu pozează pentru a doua oară NUD?

Andreea Antonescu este foarte îndrăzneaţă şi deloc pudică! Solista a pozat în trecut într-o revistă pentru adulţi şi nu ar refuza să mai pozeze, din nou, goală dacă i s-ar oferi ocazia....
05.11.2014 | 08:22

Andreea Antonescu este foarte îndrăzneaţă şi deloc pudică! Solista a pozat în trecut într-o revistă pentru adulţi şi nu ar refuza să mai pozeze, din nou, goală dacă i s-ar oferi ocazia.

Andreea Antonescu nu se sfiieşte că recunoască că ar accepta încă o propunere de a poza nud, deoarece încă este tânără, iar soţul ei ar fi de acord cu asta. “Aş poza iar nud pentru că pot! Nu cred că aş refuza o astfel de propunere şi soţul meu ar fi de acord să fac asta”, a declarat cântăreaţa, marţi, în emisiunea “Agentul Vip” de la Antena Stars.

636x1199_andreea-antonescu-nud

De curând, Andreea Antonescu a mers fără soţul ei Traian la o petrecere de Halloween organizată de Playboy în America şi presa a început să vorbească despre o potenţială despărţire între ei doi, ceea ce nu este adevărat după cum susţine solista. “Soţul era acasă, eu m-am dus la o petrecere de Halloween de tip Playboy fără el dar nu s-a supărat. De ce să nu mă lase?”, a adăugat ea.

andreea_antonescu_01_e90e638d22 andreea-antonescu images

Andreea-Antonescu-48

Sursa: www.spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!