News

Andreea Arsine, accidentare groaznică la Exatlon! Faimoasa a plâns de durere

14.04.2019 | 09:27
Andreea Arsine a trecut prin momente dificile la Exatlon

Scene de groază la Exatlon, show-ul cu care Kanal D își propune să cucerească audiențele și în  această seară. În ediția de sâmbătă seara, telespectatorii au fost martorii unei accidentări teribile. Este vorba despre Andreea Arșine, concurentă care face parte din echipa Faimoșilor.

Ce a pățit Andreea Arsine la Exatlon

Andrea Arsine trece prin momente grele la Exatlon. Frumoasa atletă care a devenit cunoscută în 2016, când a reușit performanța de a se califica la Jocurile Olimpice de la Rio, s-a accidentat pe traseul concursului difuzat de Kanal D.

La scurt timp după duelul dificil câștigat în fața Iuliei Aradi, Faimoasa a început să resimtă dureri puternice la nivelul brațelor. Pentru că situația continua să se înrăutățească, frumoasa concurentă a decis să meargă în cortul medical, pentru îngrijiri.

Andreea Arsine s-a accidentat și a avut nevoie de îngrijiri medicale la Exatlon
Andreea Arsine s-a accidentat și a avut nevoie de îngrijiri medicale la Exatlon

Cine este Andreea Arsine

Pe lângă faptul că se numără printre   cele mai puternice și îndrăgite concurente de la Exatlon, Andreea Arsine are o poveste de viață impresionantă. Frumoasa concurentă de 30 de ani a devenit cunoscută în urma performanței obținute în 2016, când s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio.

Pasiunea pentru atletism s-a născut încă din copilărie, iar cu timpul Andreea ajunsese să fie considerată una dintre marile speranțe ale acestui sport. Momentele dificile nu au ocolit-o însă. A fost nevoită să pună punct carierei sportive la 21 de ani, din cauza lipsei condițiilor de pregătire.

Moartea tatălui  a fost cel mai greu moment al vieții sale, care de altfel  i-a marcat existenţa. Fost boxer, tatăl Andreei Arsene a  sprijinit-o cel mai mult în cariera sportivă . Dorința sa cea mai arzătoare a fost aceea de a-și vedea fiica făcând performanță în sportul pe care îl iubea nespus. .În 2014, la un an de la pierderea acestuia, Andreea s-a ambiționat și a luat decizia de a se reapuca de atletism, în vederea participării la Jocurile Olimpice.

 

 

Tags: