News

Andreea Bălan are probleme și cu picioarele după operații! Imaginile cutremurătoare

26.03.2019 | 13:43
Andreea Bălan, probleme de sănătate cu picioarele! Clipele grele pentru artista nu au trecut

Andreea Bălan are parte de cea mai grea perioadă din viața ei! Artista are probleme cu picioarele după numeroasele operații pe care le-a suferit. Andreea a povestit totul, cu lux de amănunte, într-un vlog. Medicii au sfătuit-o să poarte jampiere speciale din cauza vânătăilor. ”Pentru că problema ta este și problema mea. Pentru că patul tău de spital este și patul meu. Pentru că zâmbetul tău este și zâmbetul meu. Pentru că ai tăi copii sunt ai noștri copii. Pentru că familia mea sunteți voi, mămiciule. Pentru că vă iubesc”, este mesajul postat de George Burcea.

Andreea Bălan are probleme cu picioarele după operațiile suferite!

Andreea Bălan a făcut mărturii de neimaginat despre cele mai grele clipe din viața ei în noul episod de vlog de pe canalul ei. “(…). Iar m-au înțepat! Mi-au pus branulă. Când văd branule și văd seringi mă iau furnicături. Mă doare înainte să fiu înțepată numai când mă gândesc la câte branule și câte seringi am avut în spital. Am avut și în gât, nu se mai văd semnele, am avut aici și aici.

M-am internat a doua oară pentru că am sângerat foarte tare acasă. Ieșea sângele, țâșnea din operație. Am ajuns la spital și au descoperit că am formate niște hematoame după operație. M-au operat, m-au curățat, mi-au făcut anestezie totală din nou. Între timp se pare că aceste hematoame păcătoase s-au format din nou. Azi-noapte (n.r.: 20 martie) iar am sângerat, am venit din nou la spital și s-a descoperit că am un alt hematom”, a povestit Andreea Bălan pentru urmăritorii săi care au fost alături cu cele mai bune gânduri și rugăciuni.

Andreea Bălan are probleme cu picioarele după operațiile numeroase suferite într-un timp extrem de scurt
Andreea Bălan are probleme cu picioarele după operațiile numeroase suferite într-un timp extrem de scurt

Andreea Bălan, vizită supriză la spital de la partenerul de dans

Andreea Bălan a primit o vizită mult așteptată. Petrișor Ruge este unul din cei mai aporpiați prieteni ai săi, astfel că nu putea lipsi chiar în aceste clipe negre trăite de Andreea. Cei doi s-au împrietenit cu ocazia unei emisiuni de dans, iar mai apoi au avut ocazia să facă performanță în domeniu într-un show din Mexic, unde au fost extrem de apreciați. Soțul artistei este clipă de clipă lângă patul acesteia de spital și o încurajează în fiecare moment greu.