Andreea l-a umilit maxim pe Keo! Ce a făcut blonda

Andreea Balan si Keo s-au despartit in urma cu cateva saptamani, dupa o relatie de noua ani. Cantareata dorea sa devina mireasa si mama, iar Keo ii spunea ca nu e pregatit. Dupa ce s-au despartit,...
09.06.2014 | 08:32
Andreea la umilit maxim pe Keo Ce a facut blonda

Andreea Balan si Keo s-au despartit in urma cu cateva saptamani, dupa o relatie de noua ani. Cantareata dorea sa devina mireasa si mama, iar Keo ii spunea ca nu e pregatit. Dupa ce s-au despartit, Andreea a aflat ca iubitul ei o insela cu solista Alexandra Pavel, alias “Misty”.

1

A aflat ca e inselata, l-a luat la rost, initial nu i-a recunoscut nimic, insa, mai apoi, au iesit dovezile la iveala. Nemaivand ce sa faca, Keo si-a luat inima in dinti si s-a dus la Andreea ca sa-i ceara iertare. S-a pus in genunchi, i-a cerut iertare si a sperat sa mai primeasca o sansa. Andreea a ascultat ce a avut de spus, din respect pentru cei noua ani petrecuti impreuna, dupa care l-a poftit afara din casa.

2

Ca sa-i dovedeasca lui Misty ca Keo joaca la doua capete si ca a mintit-o ca a incheiat relatia cu ea, Andreea Balan l-a inregistrat in timp ce acesta o ruga sa-l ierte si ii facea declaratii de dragoste, in genunchi, dupa cum au aflat in exclusivitate reporterii WOWbiz.ro. Dupa aceea, s-a dus glont la Misty si i-a aratat filmarea.

3

“Andreea a avut o discutie cu Misty chiar dupa ce s-a aflat in presa ca Keo are o relatie cu ea. Misty i-a zis Andreei ca stie de la Keo ca ei nu mai sunt impreuna de cateva luni, si asa a inceput ea relatia cu el. Andreea i-a spus ca e o minciuna si ca Keo joaca la doua capete. Apoi, cand el s-a pus in genunchi si i-a cerut iertare, ea l-a filmat cu telefonul fara sa-si dea seama si s-a dus sa-i arate lui Misty cu ce se ocupa iubitelul ei. In filmare, Keo i-a spus Andreei ca s-a despartit de Misty si ca nu mai are nicio treaba cu ea. Andreea, fata desteapta, s-a despartit, nu l-a iertat. Si si-a vazut de treaba ei”, ne-au marturisit surse din anturajul Andreei Balan.

SURSA: wowbiz.ro