Nicio categorie

Andreea Mantea s-a ÎNDRĂGOSTIT NEBUNEŞTE!

«Burlăciţei» i s-au aprins călcâiele după Cristian Mitrea, practiant de lupte şi director de service auto. Acesta nu vrea însă decât să fie vedetă pe spinarea brunetei....
14.06.2014 | 08:10
Andreea Mantea s-a ÎNDRĂGOSTIT NEBUNEŞTE!

«Burlăciţei» i s-au aprins călcâiele după Cristian Mitrea, practiant de lupte şi director de service auto. Acesta nu vrea însă decât să fie vedetă pe spinarea brunetei.

Andreea Mantea (Fotografii: Jolidon/Antena 1)

Andreea Mantea (Fotografii: Jolidon/Antena 1)

A crezut că pleacă de la „Burlăciţa” şi cu bani, dar şi cu finalistul, numai că şi-a luat o mare ţeapă. Orice naş îşi are naşul! Andreea Mantea s-a amorezat pe bune de câştigătorul concursului, dar acesta nu a vrut o relaţie cu bruneta, ci a urmărit doar să pună mâna pe trofeu şi să devină cunoscut.

S-a bucurat atunci când a fost aleasă  pentru show-ul „Burlăciţa” de la Antena 1! Andreea Mantea (27 de ani) a avut parte numai de avantaje: un contract de aproximatv 10.000 de euro, plimbări în străinătate, popularitate, distracţie şi mai ales posibilitatea de a se reîndrăgosti. Filmările s-au terminat de câteva săptămâni, iar la televizor emisiunea a ajuns deja la a doua ediţie.

Din douăzeci de bărbaţi aleşi pe sprânceană, doar unul va câştiga inima bruntei iar Click! v-a dezvăluit, în exclusivitate, numele celui care a puns mâna pe trofeul „Burlăciţa”. Cristian Mitrea (32 de ani) – sau Mitrutz, cum e poreclit – a reuşit să obţină o medalie de bronz la Campionatul Mondial de ju-jistu din Brazilia în urmă cu doi ani, însă, din acest show, el a plecat cu „aurul”.

Cristian Mitrea are 32 de ani, 1,81 m şi 100 kg

Astfel, nu e de mirare că fostei iubite a lui Ştefan Stan i s-au aprins imediat călcâiele şi chiar s-a îndrăgostit la propriu de el. Surse din echipa de filmare ne-au povestit însă că scopul lui era altul.

„Mantea chiar s-a îndrăgostit de el, numai că pe parcurs ea şi-a dat seama că Mitrutz e cu două feţe, foarte schimbător, plângea ca să-i atragă atenţia, să o înduioşeze, apoi o dădea în glume şi în miştouri cu ea. El nu a vrut altceva decât să se facă vedetă, de-asta a venit la show, nu ca să aibă o relaţie cu Mantea”, au declarat surse din Antena 1 pentru Click!

Ameţită de fiorii amorului, Andreea i-a dat ultimul trandafir luptătorului, şi abia după concurs a reuşit să se convingă de adevărata faţă a lui Mitrea, numai că trebuie să-i suporte fiţele cel puţin trei luni de acum înainte. În contract, Mantea este obligată să formeze în această perioadă un cuplu cu finalistul şi să se afişeze împreună la toate evenimentele.

Sursa: click.ro

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri