Andrei Caramitru se implică în scandalul Mihai Călin/Marius Manole versus Ion Caramitru! ”Un actor profund mediocru”

Alexandru Năstase   
în HotNews
25/09/2019, 15:57
Andrei Caramitru se implică în scandalul Mihai Călin/Marius Manole versus Ion Caramitru! ”Un actor profund mediocru” GALERIE FOTO
Andrei Caramitru a sărit în apărarea tatălui. Sursa foto - facebook

Andrei Caramitru se implică în scandalul Mihai Călin/Marius Manole versus Ion Caramitru! Fiul directorului TNB a sărit imediat în apărarea tatălui și i-a pus la zid pe cei doi actori considerați, „unul de mare talent, altul profund mediocru”. Mai mult de atât, Andrei Caramitru crede că aceștia ar trebui dați în judecată de conducerea Teatrului Național București pentru „aberațiile si minciunile” lor.

Andrei Caramitru se implică în scandalul Mihai Călin/Marius Manole versus Ion Caramitru!

„Văd ca tot circula – iar și iar – aberații despre TNB. 2 tineri actori (unul de mare talent; altul profund mediocru) sunt foarte supărați. Oamenii sunt din rezist, dar nu înseamnă că au un dram de dreptate (ca deh – lumea asta a artei e plină de ego și de dive, așa e peste tot). Deși au fost zeci de controale, non stop, nimeni nu a găsit nimic, nici o problema, doar o instituție care merge super bine (printre putinele de stat din țară), unde sălile sunt pline și in care legea este aplicată perfect”, a scris Caramitru, pe pagina sa de Facebook.

Replica lui Andrei Caramitru vine la puțin timp distanță de la scrisoarea deschisă semnată de Mihai Călin și adresată tatălui său. Actorul l-a acuzat pe directorul teatrului Național de „lipsa totală de deschidere spre dialog”, l-a numit pe acesta „egoist și disprețuitor” și a ținut să scoată în evidență că doar la Sala Mare, din 120 de reprezentații, 65 sunt regizate și/sau jucate de acesta.

Andrei Caramitru se implică în scandalul Mihai CălinMarius Manole versus Ion Caramitru! Andrei Caramitru
Andrei Caramitru l-a numit pe Mihai Călin un actor profund mediocru. Sursa foto – facebook

Andrei Caramitru, replică pentru Mihai Călin și Marius Manole

În plus de asta, Mihai Călin a spus că Ion Caramitru primește 10% din încasările nete ale spectacolelor. Andrei Caramitru consideră acum că este vorba strict de „panaramă și scandal” în condițiile în care „dacă nu avem argumente – mințim”. „Dacă vor să schimbe legile (că asta înțeleg că e problema – nu ce face TNB aplicându-le) – sa facă lobby in parlament. Nu circ și minciuni”, a continuat el.

„Eu sincer sper ca direcția TNB să îi dea frumos în judecată și să explice acolo la tribunal de unde scot aberațiile și minciunile astea. Eu asta aș face”, a încheiat Andrei Caramitru în apărarea tatălui.

 

Închide ×