Fotbal intern

Andrei Cristea şi-a prelungit contractul cu Poli Iaşi: “Sunt bucuros”

27.07.2018 | 20:11
Andrei Cristea şi-a prelungit contractul cu Poli Iaşi. Alături de Tybor Selimeş, la semnarea contractului

Andrei Cristea şi-a prelungit contractul cu Poli Iaşi. Mutarea a fost anunţată pe site-ul oficial al clubului din Moldova.

“Căpitanul Andrei Cristea și-a prelungit contractul cu Politehnica până în 2020! Mulțumim, căpitane, și îți urăm să atingi borna de 120 de goluri marcate în Liga 1″, au scris moldovenii.

Andrei Cristea şi-a prelungit contractul cu Poli Iaşi

Jucătorul celor de la FC Politehnica Iaşi va rămâne în Copou încă doi ani de zile. Cristea şi-a prelungit angajamentul cu Iaşul şi se declară fericit de acest pas pe care l-a făcut: “Sunt bucuros să continui la Iaşi, este un proiect foarte frumos aici şi sperăm să ne îndeplinim obiectivul. Vrem în play-off şi anul acesta”, a spus Andrei Cristea pentru www.sport.ro.

A fost dorit şi de Craiova

Andrei Cristea şi-a prelungit contractul cu Poli Iaşi. Preşedintele executiv al grupării ieşene, Adrian Ambrosie, a anunţat că Universitatea Craiova l-a dorit pe Andrei Cristea şi au trimis ofertă pentru acesta, însă clubul nu a dorit să-l dea: “Craiova ne-a solicitat oficial transferul lui Cristea, pe care, din câte am înţeles, l-a dorit şi vara trecută, oltenii oferindu-i un contract pe doi ani. Le-am mulţumit pentru ofertă, însă i-am refuzat. Cristea este netransferabil. Este simbolul echipei, toată construcţia s-a făcut încă din vara trecută în jurul lui, ne-a ajutat şi ne ajută enorm, atât în teren cât şi în vestiar. Pentru ca Andrei să simtă că este apreciat de noi, i-am prelungit contractul, care era scadent vara viitoare, pentru încă un an şi i-am promis că după ce va abandona cariera de jucător va avea asigurat un post în cadrul clubului, fie de antrenor, fie în administraţie, în funcţie de drumul pe care-l va alege”, a declarat Ambrosie, citat de Ziarul de Iaşi.

“Voi putea să ajut echipa”

Andrei Cristea rămâne la Iaşi şi a vorbit despre oferta pe care a avut-o de la Craiova: “M-a onorat oferta de la Craiova. Nu e puţin lucru ca un club de talia Universităţii, care a câştigat Cupa şi joacă în Europa, să se intereseze de un jucător de 34 de ani. Iaşul este însă casa mea. M-am simţit şi mă simt iubit şi apreciat de club, de suporteri, avem obiective îndrăzneţe în continuare. Pe lângă realizările sportive, contează şi faptul că vreau să mă stabilesc aici, iar Ioana, soţia mea, este însărcinată. Cred că voi putea să ajut echipa încă doi ani, nu voi trăi din amintirile faptului că am ajutat Poli în trecut, că am marcat primul gol al Iaşului în Europa sau că am fost cel mai bun marcator al echipei de fiecare dacă când am jucat aici” a declarat Cristea.

Andrei Cristea are 34 de ani și a jucat în cariera sa la FCSB Bacău, FCSB, Poli Timișoara, Poli Iași, Dinamo, Karlsruher SC, FC Brașov, FK Gabala, Salernitana și Martina Franca. Din februarie 2016 joacă la Poli Iași.

Andrei Cristea şi-a prelungit contractul cu Poli Iaşi. Jucătorul la finalul meciului de fotbal dintre CSM Iași și FC Steaua București din etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Emil Alexandrescu din Iași
Andrei Cristea şi-a prelungit contractul cu Poli Iaşi. Jucătorul la finalul meciului de fotbal dintre CSM Iași și FC Steaua București

Citește și:

  • Alex Bourceanu e dorit de Poli Iaşi. “A fost sunat pentru a semna!”
  • Echipa ideală a primei etape din Liga 1 Betano! Dinamo are doi jucători incluşi, FCSB niciunul