Fotbal intern

Andrei Marc şi-a reziliat contractul cu FCSB înainte de derby-ul cu U Craiova! Anunţul oficial

13.09.2019 | 14:06
Andrei Marc sia reziliat contractul cu FCSB inainte de derbyul cu U Craiova Anuntul oficial

Andrei Marc şi-a reziliat contractul cu FCSB înainte de derby-ul cu U Craiova, meci care se va juca duminică, de la ora 21:00, în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1. Fundaşul central fusese adus în luna august la echipă, fiind transferat de la Concordia Chiajna.

Andrei Marc şi-a reziliat contractul cu FCSB. A jucat două meciuri pentru vicecampioană

Cu două zile înainte de derby-ul cu U Craiova, Andrei Marc şi-a reziliat contractul cu FCSB. Oficialii vicecampioanei României au făcut anunţul oficial pe pagina de Facebook al clubului, fundaşul de 26 de ani reuşind să joace două meciuri pentru formaţia roş-albastră.

“Mulțumim, Andrei Marc! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Andrei Marc pentru rezilierea contractului pe care fundașul în vârstă de 26 de ani îl semnase în luna august. Clubul nostru îi mulțumește pentru efortul depus și îi urează mult succes în carieră!”, a fost anunţul făcut de oficialii FCSB-ului.

Andrei Marc şi-a reziliat contractul cu FCSB înainte de derby-ul cu U Craiova
Andrei Marc şi-a reziliat contractul cu FCSB înainte de derby-ul cu U Craiova

Andrei Marc ar putea ajunge la Hermannstadt

FANATIK a anunţat la începutul lunii septembrie că Andrei Marc va pleca la Hermannstadt, unde este dorit de Costel Enache. Fundaşul central de 26 de ani a intrat în colimatorul lui Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor anunţând că fotbalistul va părăsi clubul.

“Stan, polonezul și cu Marc. Nu au ce să mai facă ei. Să vedem și cu Salomao. S-ar putea să renunțăm și la el”, anunţa Gigi Becali. La FCSB, Andrei Marc a fost integralist în meciurile cu Poli Iaşi şi FC Voluntari.