Fotbal intern

Andrei Prepeliţă a reziliat cu Rostov! “Negociez deja cu mai multe echipe din străinătate”

Fostul jucător al Stelei, Andrei Prepeliţă, şi-a reziliat miercuri seară contractul cu Rostov. Cele două părţi s-au despărţit în mod amiabil, pentru că "staff"-ul tehnic nu îl mai dorea...
22.08.2017 | 21:51
Andrei Prepelita a reziliat cu Rostov Negociez deja cu mai multe echipe din strainatate

Fostul jucător al Stelei, Andrei Prepeliţă, şi-a reziliat miercuri seară contractul cu Rostov. Cele două părţi s-au despărţit în mod amiabil, pentru că “staff”-ul tehnic nu îl mai dorea şi nici jucătorul nu mai vroia să stea rezervă. Deşi sezonul trecut îşi câştigase locul de titular în gruparea rusă, în noua stagiune nu a mai reprezentat o variantă pentru primul “11”.

La 31 de ani, fostul mijlocaş central al FCSB e gata de o nouă provocare şi a ţinut să anunţe asta printr-o postare pe o reţea de socializare. “Mulţumesc pentru tot! A fost un an foarte bun! Mulţumesc fanilor, antrenorilor si coechipierilor! Vă doresc mult succes!”, a fost mesajul lui Andrei Prepeliţă pe Instagram.

Andrei Prepelita reziliere. A avut la Rostov un salariu de 800.000 de euro pe an

Informaţia a fost confirmată de Rostov pe site-ul oficial. Alături de ruşi, fostul stelist a jucat stagiunea trecută în grupele Champions League, terminând pe locul trei într-o grupă din care au mai făcut parte Bayern Munchen, Atletico Madrid şi PSV. El a venit în Rusia anul trecut gratis, după ce s-a despărţit de Ludogorets.

Dacă mulţi s-ar gândi la o revenire a lui “Prepe” în colurile “roş-albastre”, aceasta pare puţin probabilă, atâta timp cât jucătorul vrea să-şi continue cariera afară. Mijlocaşul a beneficiat de un salariu mult peste media campionatului (aproape 800.000 de euro/an), astfel că nu are cum să se întoarcă în campionatul intern, cel puţin pentru moment. De altfel, el a şi declarat: “Negociez deja cu mai multe echipe din străinătate”.

Prepeliţă şi-a dat cu părerea şi despre fosta sa echipă, afirmând că aceasta are şanse egale de calificare cu Sporting.

“Am văzut şi primul meci, au făcut un joc bun şi au şanse să se califice. Cu Ajax a fost primăvara europeană, nu era o presiunea prea mare. Acum e altceva, vorbim de grupele Champions League. Filip e un fotbalist bun, poate juca pe mai multe fosturi la fel de bine. Cred că dacă Dică va miza pe el, înseamnă că e refăcut fizic. Jucăm acasă, stadionul va fi plin, sunt şanse egale. FCSB ne-a obişnuit cu asemenea campanii de achiziţii şi sper să câştige şi titlul. Cât despre naţională, dacă acum n-am echipă, nu pot să mă gândesc la o convocare”, a afirmat “Prepe”.

1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Prepeliţă, conform site-ului oficial transfermarkt.de.