Fotbal intern

Andrei Tănasă, dezvăluiri după ce a semnat cu FCSB. “La Iași am un salariu de 300 de lei pe lună. Nici măcar o pereche de ghete nu pot să-mi iau”

02.10.2019 | 16:07
Andrei Tănasă la un antrenament susținut cu Poli Iași. Atacantul, dezvăluiri după ce a semnat cu FCSB. Sursă foto: prosport.ro
ADVERTISEMENT

Andrei Tănasă a fost cumpărat de Gigi Becali cu 100.000 de euro de la Poli Iași, iar fotbalistul în vârstă de 17 ani care va face parte din academia FCSB-ului a făcut o serie de dezvăluiri după ce a semnat cu vicecampioana României. Acesta va fi coleg la juniorii FCSB-ului cu fratele său Matei (13 ani), care a ajuns la formația roș-albastră în perioada de mercato din vară.

Andrei Tănasă, dezvăluiri după ce a semnat cu FCSB

Andrei Tănasă a dezvăluit cum a aflat că va juca pentru FCSB, iar cel care i-a transmis că există un interes din partea roș-albaștrilor pentru el de la Liviu Niță, de la Digi Junior. Fotbalistul era în tramvai și mergea la prietena lui după meciul câștigat în fața celor de la Concordia Chiajna cu scorul de 3-2, iar suma oferită de clubul deținut de Gigi Becali l-a impresionat pe fotbalistul în vârstă de 17 ani.

ADVERTISEMENT

”Să vă spun cum am aflat. Am avut meci sâmbătă, cu Chiajna, am câștigat cu 3-2 și am plecat de la stadion cu tramvaiul, mergeam la prietena mea. Mă sună domnul Liviu Niță, de la Didi Junior, care este reprezentantul meu. Ce faci, Tăsică, unde ești? Mi-a spus să stau jos sau să mă țin de ceva. Uite, m-au sunat cei de la Steaua, duminică semnezi contractul. 10 secunde am rămas uimit, nu am știu cum să reacționez. Suma? Am auzit că e 100.000 de euro, la vârsta de 17 ani, cred că e o sumă OK”a spus Andrei Tănasă, conform prosport.ro.

Andrei Tănasă (n.r. jucătorul încercuit cu roșu) în momentul în care a fost prezentat la Poli Iași
Andrei Tănasă (n.r. jucătorul încercuit cu roșu) în momentul în care a fost prezentat la Poli Iași

Salariu de 20 de ori mai mare la FCSB

Fotbalistul cumpărat de Gigi Becali de la Poli Iași a dezvăluit și ce salariu încasa la gruparea din Copou și susține că nu își permitea nici măcar să își cumpere o pereche de ghete noi. La gruparea roș-albastră va fi plătit cu 1.500 de euro pe lună, iar Andrei Tănasă promite că va fi la fel de serios în continuare.

ADVERTISEMENT

”Gândiți-vă că la Poli am un salariu de 300 de lei pe lună. Nici măcar o pereche de ghete nu pot să-mi iau cu ei. La FCSB iau mult mai mult, cred că de 20 de ori mai mult. Voi fi la fel de serios în continuare, nu mi-o voi lua în cap. Dimpotrivă, mă ambiționeză foarte mult acest transfer și sper să ajung tot mai sus”, a mai spus Tănasă.