Fotbal international

Andronache își joacă șansa: „Vreau să rămân la FCSB!”. De ce nu a schimbat la pauză și ce spune despre indicațiile oferite de Pintilii

15.08.2019 | 22:24
Andronache isi joaca sansa Vreau sa raman la FCSB De ce nu a schimbat la pauza si ce spune despre indicatiile oferite de Pintilii

FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League, după ce a învins-o cu 1-0 la general pe Mlada Boleslav. Unicul gol al dublei manșe a fost marcat de Ionuț Panțîru în minutul 90 al returului din Cehia. 

Andronache își joacă șansa

Înainte de meci, Gigi Becali a declarat că Vergil Andronache va continua pe banca tehnică dacă va califica echipa, iar antrenorul își dorește același lucru. Andronache a vorbit și despre indicațiile oferite de Mihai Pintilii pe parcursul jocului, spunând că jucătorul a făcut acest lucru la cererea sa.

„Meritul e numai al băieților, noi nu am făcut nimic altceva decât să asigurăm continuitatea. Trebuie să-l felicităm pe Panțîru pentru reușita lui. Nu am schimbat la pauză pentru că am considerat că echipa arăta bine. Nu avea rost să facem modificări. Sunt mulțumit pentru atitudinea jucătorilor. Moutinho s-a descurcat extraordinar de bine, a fost un 9 fals. La asta ne-am și gândit. A ținut bine de minge. Așa am gândit jocul.

Blog de cărți de citit pentru toate vârstele.

Eu l-am rugat pe Mihai Pintilii să le ofere indicații colegilor săi. E simbolul clubului, iar jucătorii îl apreciază. E decizia patronului dacă rămân sau nu. Eu asigur continuitate dacă mi se solicită ajutorul. Jucătorii au tot respectul meu. Vreau să rămân la FCSB. Cine nu ar vrea asta? De mâine ne gândim la Guimaraes, azi sărbătorim victoria” – a spus Vergil Andronache la Pro X.