News

ANM a emis prognoza meteo specială pentru București! Vreme rece și temperaturi sub 0 grade Celsius în Capitală

25.03.2019 | 15:00
ANM a emis prognoza meteo speciala pentru Bucuresti Vreme rece si temperaturi sub 0 grade Celsius in Capitala

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis prognoza meteo specială pentru București. Experții au anunțat schimbări majore, temperaturi scăzute, care vor ajunge chiar și sub 0 grade Celsius, în majoritatea regiunilor și precipitații.

ANM a emis prognoza meteo specială pentru București

Previziunile meteo pe 10 zile arată scăderi bruște de temperatură. În data de 26 martie, maximele se vor situa în jurul valorii de 14 grade Celsius, iar minima va fi de 6 grade Celsius. Totodată, vor fi perioade de ploaie, posibil și câteva averse. În data de 27 martie, maxima va fi de 12-13 grade Celsius, minima de numai 1 grad Celsius, iar din cauza vântului este posibil ca temperatura resimțită să fie de -1 sau chiar -2 grade Celsius, noaptea.

În prima parte a zilei, norii se vor risipi, astfel că vor apărea câteva raze de soare. În data de 28 martie, temperaturile maxime nu vor trece de 11 grade Celsius, iar cele minime scad până la -1 grad Celsius. În data de 29 martie, cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, maxima zilei va fi de 12 grade Celsius, iar minima de 2-3 grade Celsius. Sâmbătă, 31 martie, șansele de ploaie vor fi reduse, însă cerul va fi înnorat, iar temperaturile se vor menține la aceleași valori ca în ziua anterioară.

ANM a emis prognoza meteo specială pentru București! Vreme rece și temperaturi sub 0 grade Celsiuis în Capitală
Vreme rece și temperaturi sub 0 grade Celsius în Capitală

Vreme rece și temperaturi sub 0 grade Celsius

Duminică, 31 martie, își f ace apariția soarele, așa că temperaturile cresc și ajung chiar la 18 grade Celsius la mijlocul zilei. În data de 1 aprilie, cerul va fi parțial noros, vântul va sufla cu o putere slabă, iar gradele din termometre nu vor arăta mai mult de 14, în timp ce minima va fi de doar 4 grade Celsius. Marți, în data de 2 aprili, vântul va sufla cu o intensitate mare, cerul va fi predominant noros, iar, din fericire, șansele de ploaie rămân reduse.

Precum în ziua precedentă, temperaturile nu vor trece de 14 grade Celsius, maximum 15 grade Celsius. Miercuri, 3 aprilie, soarele își face din nou apariția, temperaturile cresc ușor și ating 17-18 grade Celsius, iar vântul va sufla în continuare destul de puternic. Joi, 4 aprilie, va fi o zi însorită, dar care fi stricată de vânt, căci acesta va sufla cu o intensitate destul de puternică.