News

ANM, prognoza meteo pentru 1-14 iulie! Caniculă, dar şi vijelii şi potop

01.07.2019 | 19:31
ANM prognoza meteo pentru 114 iulie Canicula dar si vijelii si potop

ANM a emis prognoza meteo pentru perioada 1-14 iulie 2019! Astfel aflăm că după canicula din primele zile ale lunii iulie, când termometrele vor arăta și 37 de grade Celsius, vremea se va răci, iar media temperaturilor va fi apropiată de normalul perioadei.

Așa arată prognoza meteo pentru 1-14 iulie 2019

Vremea în Banat

Primele două zile din luna iulie vor fi caniculare, cu temperaturi ce vor atinge chiar și 37 de grade Celsius, apoi, de pe 4 iulie temperaturile vor mai scădea, până la 29-31 de grade Celsius. Manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala după data de 9 iulie, iar în restul intervalului doar pe arii restrânse vor fi averse.

Vremea în Crișana

După două zile de caniculă, temperaturile se vor mai domoli și în Crișana, unde maximele nu vor mai depăși 30 de grade Celsius. Tot în intervalul 9-13 iulie vor apărea și ploi destul de consistente.

Prognoza meteo pentru 1-14 iulie
Prognoza meteo pentru 1-14 iulie! Canicula si ploi torentiale!

Vremea în Transilvania

Vremea se va încălzi la începutul primei săptămâni a intervalului de prognoză, devenind călduroasă, caniculară îndeosebi în după-amiaza zilei de 2 iulie, când media maximelor diurne va atinge 35…36 de grade. Ulterior, regimul temperaturii aerului va marca o scădere și va fi caracterizat de valori medii în jurul a 28 de grade, în intervalul 4 – 14 iulie. Poile îi vor face apariția între 3 -5 iulie, dar și între 9-14 iulie.

Vremea în Maramureș

Canicula din primele două zile va trece, iar temperaturile vor reveni la normal. Maximele nu vor mai depăși 28 de grade Celsius, dar va ploua destul de mult.

Vremea în Moldova

După canicula din primele două zile ale lunii iulie, temperaturile vor scădea până la o medie de 28 de grade Celsius.  Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi mai mare spre jumătatea primei săptămâni și, din nou, după 9 iulie.

Vremea în Dobrogea

Prima săptămână de prognoză va debuta cu vreme călduroasă, media regională a maximelor diurne va atinge 34 de grade în după-amiaza zilei de 2 iulie, dar ulterior vremea se va răcori, devenind apropiată de normal din punct de vedere termic. Asttfel, în intervalul 4 – 14 iulie, regimul termic se va menține constant și va fi caracterizat printr-o valoare medie a temperaturilor diurne de aproximativ 28 de grade.

Vremea în Muntenia

Vremea va fi călduroasă în primele zile ale intervalului de prognoză, local caniculară în orele amiezilor, cu medii ale temperaturilor maxime ce vor atinge 37 de grade în după-amiaza zilei de 2 iulie. Va urma o răcorire a vremii, ce va determina scăderea temperaturii aerului spre o valoare medie diurnă de 30…31 de grade, ce se va menține relativ constantă pe tot parcursul intervalului 4 – 14 iulie. Sunt șanse ridicate de ploaie între 3 și 5 iulie și, din nou, după data de 10 iulie.

Vremea în Oltenia

Ca peste tot în țară, temperaturile vor fi caniculare până pe data de 2 iulie, când maximele vor atinge 37 de grade Celsius, însă se vor domili până la 31 de grade Celsius în restul perioadei prognozate. Vor fi manifestări specifice instabilității atmosferice, pe arii mai extinse în zilele de 3, 4 și 5 iulie și, ulterior, între 10 și 13 iulie.

Vremea în la munte

Meteorologii anunţă temperaturi de 27 de grade în primele zile ale lunii iulie, ca mai apoi maximele să coboare destul de mult, până la 18 grade. Temperaturile minime vor scădea până la 10 grade Celsius. Ploile ăți vor face prezența aproape zilnic, cu precădere în intervalul 3-5 iulie, dar și 10-14 iulie!

Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete