News

Dinamo şi CFR Cluj, amicale în Antalya! Dinamo – Sion 0-3 și CFR – Poltava 0-0

Amicale Dinamo si Craiova in Antalya

Dinamo și CFR Cluj continuă seria amicalelor disputate în cantonamentul din Antalya. Câinii lui Mircea Rednic o întâlnesc acum pe Sion, după ce au pierdut meciul cu Hajduk Split. Campioana României joacă și ea împotriva celor de la Poltava. Trupa portughezului Conceicao e prima în clasamentul Ligii 1 Betano cu un ecart de 6 puncte față de FCSB. Vezi mai jos toate informaţiile despre cele două partide amicale jucate de Dinamo şi CFC Cluj!


AMICAL CFR CLUJ – VORSKLA POLTAVA 0-0

UPDATE, 16.30 / La meci a venit și selecționerul Cosmin Contra care urmărește meciul de lângă Daniel Stanciu

UPDATE, 16.04 / A început amicalul CFR Cluj – Vorskla Poltava

UPDATE, 15.59 / Cele două echipe s-au aliniat la mijlocul terenului

UPDATE, 15.58 / Jucătorii CFR-ului s-au echipat pentru amicalul cu Vorskla

UPDATE, 15.54 / Primele imagini de la amicalul CFR Cluj – Vorskla Poltava. Conceicao le trasează sarcinile elevilor săi.

UPDATE, 15.54 / Echipa de start a CFR-ului

Echipa CFR
Echipa CFR-ului pentru amicalul cu Poltava

AMICAL DINAMO – SION 0-3 (Abdellaoui, Fortune, Adryan)

UPDATE, min 74 / Adryan duce scorul la nivel de neprezentare și Dinamo e în genunchi

UPDATE, min 30 / Fortune majorează diferența pentru cei de la Sion și tabela de marcaj arată acum 2-0 pentru elvețieni

UPDATE, min 25 / Abdellaoui deschide scorul pentru elvețieni

UPDATE, 15.59 / Cele două echipe așteaptă primul fluier al arbitrului

UPDATE, 15.48 / Mijlocașul Dan Nistor nu va evolua nici în al doilea amical al câinilor

UPDATE, 16 IANUARIE, 15.35 / Echipa de start a dinamoviștilor

Dinamo: Muțiu – Aliji, Grigore, Filip, Sorescu – Krans, Jaadi, Rachid Ait Atmane, Salomao – Daniel Popa, Munteanu


AMICAL CRAIOVA – ADANA DEMIRSPOR 2-1 (Andrei Cristea 12, Mihăilă 61/ Kosecki 81)

  • Update, ora 17.00. Final! U Craiova se impune cu scorul de 2-1 în faţa celor de la Adana Demirspor şi câştigă primul meci amical din stagiul de pregătire susţinut în Antalya.
  • Update, ora 16.45. Jakub Kosecki a înscris pentru Adana Demirspor şi scorul este 2-1 pentru U Craiova.
  • Update, ora 16.25. Mihăilă înscrie golul de 2-0 pentru U Craiova în minutul 61.
  • Update, ora 15.24. Andrei Cristea a înscris pentru U Craiova la primul meci în tricoul oltenilor. Mihai Rotaru l-a aplaudat în picioare pe atacantul transferat de la Poli Iaşi.
Bucuria lui Andrei Cristea la golul înscris pentru U Craiova în amicalul cu Adana Demirspor
  • Update, ora 15.20. Mihai Rotaru, patronul lui U Craiova, urmăreşte amicalul cu Adana Demirspor. (VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS)
  • Update, ora 15.15. Cosmin Contra, Daniel Stanciu, Zoltan Iasko şi Iosif Rotariu sunt la meciul U Craiova – Adana Demirspor.

  • Update, ora 15.10. Meciul dintre U Craiova şi Adana Demirspor a început!

? #LIVE: Universitatea Craiova – Adana Demirspor. Echipa de start: 1. Popescu – 30. Dimitrov, 15. Donkor, 2. Tiago, 11. Bancu – 22. Bărbuț, 8. Mateiu, 17. Bic, 28. Mitriță – 5. Rocha, 9. Cristea.#JurnalDeCantonament#Antalya2019#LeiiSubPregatire

Gepostet von Universitatea Craiova am Sonntag, 13. Januar 2019

  • Update, ora 15.05. Deşi meciul dintre U Craiova şi Adana Demirspor trebuia să înceapă la 15.00, turcii încă nu au ajuns la stadion. Jucătorii lui Devis Mangia sunt deja pe teren şi îşi aşteaptă adversarii.
Jucătorii lui U Craiova îi aşteaptă pe adversarii de la Adana Demirspor
  • Update, ora 15.00. La meciul amical disputat de U Craiova contra celor de la Adana Demirspor a ajuns şi Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, dar şi Daniel Stanciu, oficial la CFR Cluj.

  • Update, ora 14.50. Echipa de start a celor de la U Craiova: Popescu – Dimitrov, Donkor, Tiago, Bancu – Mateiu, Bic – Bărbuţ, Mitriţă, Rocha – Cristea

AMICAL DINAMO – HAJDUK SPLIT 0-2 (Caktas 5, Gyurcso 77)

  • Update, ora 17.50. Final! Dinamo a fost învinsă de Hajduk Split, scor 0-2.
  • Update, ora 17.35. Hajduk Split a majorat avantajul prin golul înscris de Adam Gyurcso în minutul 77.
  • Update, ora 17.30. Cosmin Contra şi Diogo Salomao au discutat pentru câteva minute în timpul meciului Dinamo – Hajduk.

  • Update, ora 17.25. La meciul pe care Dinamo îl joacă cu Hajduk Split a mers şi Dan Alexa, antrenorul echipei Dunărea Călăraşi, care s-a întâlnit la teren cu Jerry Gane, Mihalcea şi Cosmin Contra.

  • Update, ora 16.40. Dan Nistor nu poate juca în amicalul cu Hajduk Split deoarece nu este recuperat 100%.
  • Update, ora 16.20. Cosmin Contra şi Daniel Stanciu au plecat de la amicalul dintre U Craiova şi Adana şi au mers să vadă Dinamo – Hajduk. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!
  • Update, ora 16.05. Hajduk Split a deschis scorul în minutul 5 al partidei amicale jucate în Antalya prin Caktas.
  • Update, ora 16.00. A început meciul amical Dinamo – Hajudk Split.

  • Update, ora 15.40. Noile transferuri făcute de Dinamo au fost surprinse de reporterii FANATIK înaintea meciului amical cu Hajduk Split. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!
Jordan Mustoe, noul jucător al lui Dinamo
  • Update, ora 14.55. Dan Nistor şi-a ajutat coechipierii la căratul baloanelor car vor fi folosite în partida de verificare. Căpitanul “câinilor” nu va juca şi o să se pregătească separat.
Dan Nistor a ajutat să care mingile pe care dinamoviştii le vor folosi în amicalul cu Hajduk
  • Update, ora 14.40. Echipa de start trimisă de Mircea Rednic: Eșanu – Sorescu, Ciobotariu, Filip, Grigore, Mustoe – Zenke, Atmane, G. Crețu, Longher – Montini
Gazonul pe care se joacă meciul Dinamo – Hajduk Split arată impecabil

12 decembrie, ora 15.00. Echipele româneşti au ales “in corpore” Antalya ca loc pentru a pregăti a doua parte a campionatului, însă vremea le face feste: în aceste zile, zona din sud-vestul Turciei în care se află formaţiile din Liga 1 Betano este, practic, indundată de ploile torenţiale, lucru pentru care amicalele şi pregătirile lui Dinamo şi ale Craiovei sunt în pericol!

Ploaia cade “la foc automat” în zona Antalyei în aceste zile, iar prima echipă afectată a fost FC Botoşani. Moldovenii nu au putut să-şi dispute amicalul programat sâmbătă, 12 ianuarie, în compania azerilor de la Qarabag, echipă cu participare constantă în grupele competiţiilor europene. Partida a fost anulată din cauza vremii nefavorabile.

Terenurile din Antalya sunt îmbibate de apă şi plouă în continuu
Terenurile din Antalya sunt îmbibate de apă şi plouă în continuu

Ploile torenţiale din Antalya afectează amicalele echipelor româneşti

Şi Dinamo e afectată de vreme. În loc să se antreneze pe terenurile din baza sportivă de la resort-ul Papillon Belvil, acolo unde au “campat” pe perioada stagiului, dinamoviştii au fost nevoiţi să se retragă în sala de forţă, preferând să protejeze terenul pe care ar urma să se desfăşoare şi amicalul de duminică, împotriva croaţilor de la Hajduk Split. Numai că întâlnirea dintre “câini” şi formaţia care l-a cumpărat anul trecut pe fostul lor coleg, Steliano Filip, e foarte posibil să nu se mai dispute, mai ales că prognoza meteo nu e deloc favorabilă: pentru toată zona se anunţă ploaie torenţială până duminică seara şi, deşi terenurile sunt la un nivel mult mai bun decât cele pe care le găsim în Liga 1, şansele ca meciurile să se joace sunt minime în acest moment.

Şi cei de la U Craiova se pregătesc să-şi regândească programul de meciuri. Oltenii, care stau la unul din cele mai “fiţoase” resort-uri din Belek, Land of Legends, ar trebui să joace duminică primul amical al stagiului, împotriva formaţiei din liga secundă turcă Adana Demirspor. Numai că, din cauza faptului că ploaia nu va conteni, e foarte plauzibilă varianta anulării partidei care ar putea consemna debutul lui Andrei Cristea în tricoul alb-albastru.