Fotbal intern

Ante Puljic s-a înțeles cu Becali! Fundașul central semnează după Hajduk – FCSB

09.08.2018 | 13:36
Ante Puljic sa inteles cu Becali Fundasul central semneaza dupa Hajduk  FCSB

Ante Puljic s-a înțeles cu Becali! Fostul jucător al dinamoviștilor este fundașul central ales de patronul roș albaștrilor. Astfel,  după ce transferul lui Jubal a căzut, informație anunțată exclusiv de FANATIK.RO, latifundiarul din Pipera s-a reorientat din mers și a bătut palma cu Puljic. Supărat că brazilianul Jubal i-a spus pas pentru a semna cu Dinamo Kiev, formație care e de acord să le plătească portughezilor de la Arouca un milion de euro în schimbul jucătorului, Gigi Becali nu a mai stat pe gânduri și e aproape să-i aducă de urgență un fundaș lui Nicolae Dică.

De altfel, Ante Puljic a mai fost dorit în trecut la FCSB, dar fundașul a ales în urmă cu doi ani de zile să plece în Rusia încântat fiind de rețeta financiară propusă de cei de la Tom Tomsk. FANATIK.RO a fost cea care a aflat prima de negocierile dintre Puljic și Becali și vă prezintă acum, în exclusivitate, detalii din contractul jucătorului. Astfel, Puljic urmeză să semneze imediat după meciul Hajduk Split – FCSB. Doi ani de zile va fi jucătorul roș albaștrilor, croatul care va câștiga 15 mii de euro pe lună.

Ante Puljic s-a înțeles cu Becali!

Fundaşul central a avut prestaţii excelente la Dinamo, formaţie pentru care a evoluat în sezonul 2015-2016 sub formă de împrumut de la gruparea belgiană Gent. Imediat după ce şi-a terminat aventura în Ștefan cel Mare, Puljic a fost dorit de rivalii de la FCSB, dar pretențiile financiare ale jucătorului au blocat atunci transferul.

“Puljic e ca şi luat. A fost o discuţie cu impresarul, până la urmă a zis că ia de la jucător, dar că vrea salariu mai mare. Până la urmă era vorba de vreo 20.000 de euro. Nu stăm în 20.000 de euro, i-am zis lui Mihai să-i dea. Aşteptăm să devină jucător liber şi gata. Azi se duce să ia cartea verde. De aia îl şi iau, e posibil să plece Varela. Are o ofertă din Qatar, de 1,5 milioane. Dau banii acum şi au zis că-l lasă să mai joace la noi, că începe campionatul mai târziu la ei”, declara Gigi Becali, în urmă cu doi ani.

Ante Puljic, doi ani jucătorul FCSB-ului!

Rămas liber de contract după aventura de la Tom Tomsk, Ante Puljic se reîntoarce în fotbalul românesc după doi ani petrecuți în Rusia. A jucat în 44 de partide pentru Tom Tosmk, formație pentru care a și marcat de 7 ori. Ajuns la 30 de ani, fundașul închide, cel puțin pentru moment,  lista venirilor la echipa lui Nicolae Dică. De altfel, Puljic a făcut parte dintr-o listă de 3 fundași pe care FCSB-ul i-a dorit în această vară. Primul a fost brazilianul Jubal, a doua variantă fiind chiar el, în timp ce conducerea roș albaștrilor mai avea la dispoziție un nume în cazul în care și Puljic ar refuzat oferta lui Gigi Becali.

Ante Puljic a început fotbalul mare la Zadar, a continuat la NK Lokomotiva după care a semnat cu Dinamo Zagreb. Au urmat Gent, Dinamo și Tom Tomsk în cariera croatului.

1 gol a marcat Ante Puljic în perioada petrecută la Dinamo