Fotbal intern

Antonio Conceicao a ajuns la Cluj! Semnează cu CFR!? Prima reacţie. Foto

26.07.2018 | 10:33
Antonio Conceicao a ajuns la Cluj Semneaza cu CFR Prima reactie Foto

După ce oficialii campioanei României au decis să-l dea afară pe Edward Iordănescu, Antonio Conceicao a ajuns la Cluj, acolo unde va negocia cu CFR pentru a prelua echipa. Lusitanul a fost antrenor principal al formaţiei din Gruia în două rânduri, prima oară în 2009, iar apoi în sezonul 2015-2016. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!


Update. Antonio Conceicao a oferit prima reacţie după ce a ajuns în Gruia. “Sunt în Cluj. Aştept întâlnirea conducerii cu Edi Iordănescu şi apoi vă pot spune mai multe”, a spus antrenorul lusitan, conform Prosport.


Antonio Conceicao nu a fost prima variantă a formaţiei CFR Cluj. După ce Ioan Andone şi Victor Piţurcă au decis să-i refuze pe şefii ardeleni, aceştia s-au orientat către tehnicianul care a pregătit-o ultima dată pe Penafiel, echipă care evoluează în campionatul din Portugalia.

Antonio Conceicao a ajuns la Cluj! Relaţie strânsă cu oficialii de la CFR

Antonio Conceicao are o relaţie foarte strânsă cu oficialii de la CFR Cluj! Lusitanul a fost principalul scouter al echipei pentru “zona Portugalia”, acolo de unde au fost jucători precum Cadu, Tony sau Dani. Apoi, Conceicao a fost antrenor principal al formaţiei din Gruia în două rânduri.

Trei trofee câştigate cu CFR Cluj

Antrenorul în vârstă de 56 de ani a câştigat Cupa României de două ori cu CFR Cluj (2009 şi 2016) şi Supercupa României ( 2016). Antonio Conceicao este foarte apreciat de oficialii din Gruia, dar şi de fanii ardeleni.  Lusitanul a mai antrenat FC Braşov şi Astra Giurgiu în Liga 1 Betano.

Antonio Conceicao susţine o conferinţă de presă la CFR, echipă pe care a pregătit-o de două ori
Antonio Conceicao în timpul unei conferinţe de presă susţinute la CFR Cluj

În acest moment, Antonio Conceicao este liber de contract, după ce în septembrie 2017 a încheiat contractul cu FC Penafiel. Pe parcursul carierei, lusitanul a mai antrenat echipe precum Braga, Naval, Estrela Amadora, Vitoria Setubal., Trofense, Belenenses, Moreirense, Olhanense, Faisaly şi Nea Salamis.

Edward Iordănescu a fost demis de la CFR Cluj după ce ardelenii au pierdut în faţa lui Malmo, scor 0-1, în prima manşă din turul II preliminar al Champions League, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. Acesta a câştigat Supercupa României cu CFR Cluj, iar în prima etapă din Liga 1 Betano a remizat cu FC Botoşani, scor 1-1.

Sursă foto: Telekom Sport