Fotbal international

Antrenorul lui RB Salzburg a pățit-o ca Vasile Miriuță în Dinamo – FCSB. S-a bucurat prea devreme! Sprint fabulos când a egalat-o pe Liverpool. VIDEO

03.10.2019 | 00:48
Antrenorul lui RB Salzburg a patito ca Vasile Miriuta in Dinamo  FCSB Sa bucurat prea devreme Sprint fabulos cand a egalato pe Liverpool VIDEO
ADVERTISEMENT

Jesse Marsch, antrenorul lui RB Salzburg, a pățit-o ca Vasile Miriuță în Dinamo – FCSB, meci terminat la egalitate, scor 2-2. Salzburg a jucat pe terenul lui Liverpool, scor 4-3, iar tehnicianul originar din SUA a făcut un gest identic cu cel al lui Miriuță pe când era antrenorul formației din Ștefan cel Mare. VEZI VIDEO MAI JOS!

Antrenorul lui RB Salzburg a pățit-o ca Vasile Miriuță în Dinamo – FCSB

Liverpool a înscris trei goluri în primele 30 de minute, dar RB Salzburg a produs surpriza și a revenit prin golurile lui Hee-Chan, Minamino și Haland, iar Jesse Marsch a avut o reacție amuzantă la golul de 3-3. Antrenorul lui Salzburg a făcut un sprint nebun ca să sărbătorească golul echipei când a revenit de la 0-3, dar englezii au înscris încă un gol, prin Salah, și meciul s-a terminat 4-3.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Jessee Marsch este asemănătoare cu cea a lui Vasile Miriuță de la meciul jucat de Dinamo cu FCSB, scor 2-2, în luna februarie a anului 2018. Câinii au condus cu 2-0, iar la golul lui Gabi Torje a rupt-o la fugă pe teren și l-a luat în brațe pe autorul golului. VIDEO AICI!

Salzburg se află pe locul 2 în Grupa E din Champions League, cu 3 puncte, la egalitate cu Liverpool, dar cu un golaveraj mai bun. Napoli este pe prima poziție, cu 4 puncte, iar Genk e pe 4, cu 1 punct.

ADVERTISEMENT