Fotbal international

Antrenorul Vitoriei Guimares, înainte de meciul cu FCSB: “Ne vor pune mari probleme”

21.08.2019 | 22:28
Antrenorul Vitoriei Guimares inainte de meciul cu FCSB Ne vor pune mari probleme

Antrenorul Vitoriei Guimaraes Ivo Vieira a prefațat meciul pe care echipa sa îl va juca joi seară, de la ora 21:30, împotriva FCSB-ului, în play-off-ul de calificare pentru grupele Europa League. Tehnicianul portughez declară că dubla cu vicecampioana României este extrem de importantă pentru club, iar forța grupului pe care îl pregătește poate duce la accesul în următoarea fază a competiției.

Ivo Vieira prefațează duelul cu FCSB

Antrenorul Vitoriei Guimaraes Ivo Vieira a vorbit despre meciul pe care îl va juca contra FCSB joi seară la Giurgiu. Tehnicianul consideră că echipa sa va încerca să se impună printr-o organizare bună a jocului, pe care îl consideră foarte important pentru Vitoria, dar o eventuală înfrângere nu ar trebui să “șteargă cu buretele” rezultatele bune pe care le-a avut la echipa portugheză. În ceea ce privește adversarul, Vieira este conștient că FCSB are în componență jucători care pot pune în pericol poarta formației sale.

Ne aflăm într-o fază a competiției în care toți trebuie să ne asumăm responsabilități. O să avem foarte mult de muncit dacă vrem să scoatem un rezultat favorabil. Dar, un eventual eșec nu trebuie să șteargă cu buretele lucrurile bune pe care le-am făcut aici. Vom încerca să ne ridicăm la cel mai înalt nivel, să ne organizăm foarte bine, la fel cum o facem la toate meciurile. Doar un joc colectiv foarte bun ne va aduce victori. FCSB are jucători care ne pot pune probleme, dar nu ne vom centra atenția doar pe câțiva fotbaliști, pericolul poate veni de oriunde“, a declarat Ivo Vieira.

Vitoria Guimaraes a trecut de Ventspils în turul trei preliminar
Vitoria Guimaraes a trecut de Ventspils în turul trei preliminar

14 goluri în 4 partide

Adversara FCSB-ului din play-off, Vitoria Guimaraes, are un început de sezon fulminant în ceea ce privește ofensiva. Formația lui Ivo Vieira, care a disputat 2 tururi preliminare înainte de confruntarea din ultima etapă de dinaintea grupelor, a reușit să marcheze 14 goluri în cele două duble manșe.

În turul doi preliminar, Vitoria a trecut de formația luxemburgheză Jeunesse cu scorul general de 5-0. În turul următor, reprezentanta Letoniei Ventspils a căzut pradă atacului portughez, care a reușit 9 goluri în cele două jocuri.