Fotbal intern

Antun Palic a plecat de la Dinamo! Avea contract până în 2019

29.06.2018 | 16:24
Antun Palic a plecat de la Dinamo, deşi avea contract până în 2019.

Antun Palnic a plecat de la FC Dinamo București, deși contractul său se termina în vara anului 2019. Mijlocașul croat a revenit în “Ştefan cel Mare” în luna februarie a acestui an, dar nu a reuşit să îl impresioneze pe Florin Bratu.

“Câinii” au anunţa pe site-ul oficial că s-au despărţit de Antun Palic. Cel care a cerut rezulierea contractului a fost mijlocaşul în vârstă de 30 de ani. Oficialii din “Ştefan cel Mare” i-au acceptat cererea lui Antun Palic, toate acestea pentru a scăpa de salariul lunar de 7.000 de euro pe care îl avea fostul căpitan din “Groapă”.

Antun Palic a plecat de la Dinamo. Anunţul “câinilor”:

“OFICIAL. Mulţumim, Antun Palic!

FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, încheierea raporturilor contractuale cu mijlocaşul croat Antun Palic.
Născut pe 25 iunie 1988, la Zagreb, Antun Palic a jucat pentru echipa din Ştefan cel Mare în două perioade (august 2015-iunie 2017 şi februarie 2018-iunie 2018) şi a adunat 84 de meciuri / 9 goluri pentru Dinamo în toate competiţiile (69/6 în Liga 1, 7/1 în Cupa României şi 8/2 în Cupa Ligii).
Un trofeu a câştigat mijlocaşul croat la Dinamo, Cupa Ligii în 2017, 2-0 în finală cu ACS Poli Timişoara.
Clubul din Ştefan cel Mare îi mulţumeşte lui Antun Palic pentru evoluţiile în tricoul alb-roşu şi îi urează mult succes în carieră!”, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

Bucuria lui Antun Palic după un gol înscris pentru Dinamo.
Antun Palic se bucură după un gol înscris pentru FC Dinamo Bucureşti.

Jaime Penedo şi Katsikas şi-au prelungit contractele

Antun Palic a evoluat în 11 meciuri oficiale pentru FC Dinamo Bucureşti în sezonul 2017-2018, reuşind să înscrie un singur gol. Croatul în vârstă de 30 de ani a revenit în “Ştefan cel Mare” după ce a suferit o accidentare în Belgia. Dacă Antun Palic şi-a reziliat contractul cu FC Dinamo Bucureşti, Jaime Penedo şi Katsikas au acceptat prelungrea înţelegerilor, iar sub comanda lui Florin Bratu au mai ajuns şi Deian Sorescu şi Mircea Axente.