Fotbal intern

Anunţ înainte de CFR-Viitorul: “Dan Petrescu pleacă şi dacă ia campionatul”

20.05.2018 | 13:04
Anunt inainte de CFRViitorul Dan Petrescu pleaca si daca ia campionatul

CFR Cluj va juca în această seară cu trofeul Ligii 1 pe masă în compania celor de la Viitorul Constanţa. Dacă Dan Petrescu va câştiga titlul, va fi o victorie uriaşă pentru “Bursuc”.

Aflat la primul sezon în Gruia, Dan Petrescu a negat toate speculaţiile privind o posibilă plecare şi a susţinut în mod repetat că mai are un de contract cu CFR. De altfel, el a repetat acest lucru şi la ultima conferinţă de presă, înaintea meciului cu Viitorul. Cu toate acestea, fostul căpitan al celor de la CFR Cluj, Gabi Mureşan, e convins că Petrescu va părăsi formaţia din Gruia: “Părerea mea este că Dan Petrescu va pleca dacă va lua campionatul, pentru că sezonul următor presiunea va fi mult mai mare. Va fi Champions League, va trebui să lupte pentru păstrarea titlului. Trebuie să faci performanţă şi va fi foarte greu. Trebuie să recunoaştem, în Champions League va fi foarte greu”, a spus Gabi Mureşan, la o emisiune televizată.

Gabi Mureşan: “Dan Petrescu e pragmatic”

Gabi Mureşan nu a fost impresionat de jocul lui CFR Cluj în mandatul lui Dan Petrescu: “Am văzut puţine meciuri de-ale lor în acest sezon şi nu m-aş putea pronunţa dacă au jucat spectaculos sau nu, dar nici celelalte formaţii nu au jucat bine sau spectaculos. Poate doar Viitorul, câteva meciuri, dar noi ştim că Dan Petrescu este mai pragmatic, vrea să câştige şi eu sunt de acord cu el. Nu poţi face şi spectacol, să ai şi rezultate bune”, a mai spus Mureşan.

Acesta susţine că nu mai ţine legătura cu nimeni de la club: “Nu mai ţin legătura cu cei de acolo, pentru că s-a schimbat totul la CFR. Doar cu domnul Mureşan am mai vorbit, dar prin vara trecută. Nu am mai fost la meciuri, nu m-a mai atras. Nici cu Viitorul nu voi merge. Nu am nimic cu cei de acolo, doar că s-a schimbat totul”, a încheiat Mureşan, potrivit sport.ro.

9 trofee a cucerit Gabi Mureşan cu CFR Cluj: 3 campionate, 3 Cupe şi 3 Supercupe

Tags: