News

Anunţ ŞOC! Avioanele RUSIEI ne atacă! “Au intrat în România! Sîntem obligaţi să ridicăm aviaţia militară!”

Fostul consilier prezidenţial Iulian Fota face un anunţ de-a dreptul surprinzător....
23.02.2015 | 08:18

Fostul consilier prezidenţial Iulian Fota face un anunţ de-a dreptul surprinzător.

AUDIERILE DE LA DNA S-AU ÎNCHEIAT DUPĂ PATRU ORE. ELENA UDREA A IEŞIT FĂRĂ CĂTUŞE

“Daca va aduceti aminte, a mai fost un val din acesta anul trecut (discuţii despre mobilizarea rezerviştilor, n.red.). Statul roman are proceduri standard pe care le exerseaza si in timp de pace legat de ceea ce noi numim pregatirea populatiei si a teritoriului pentru aparare sau pentru razboi. Nu e nimic in plus fata de anii trecuti, nu avem motive de ingrijorare. Daca pe undeva s-a sesizat ceva, nu e in context ucrainean, ci in contextul eforturilor firesti de a ne apara tara daca ar fi cazul.

RUSIA ÎNDREAPTĂ RACHETELE NUCLEARE CĂTRE OCCIDENTALI

Pe de alta parte, dezbaterea e binevenita, pentru ca am intrat intr-o perioada internationala mult mai complicata si mai proasta decat altadata si probabilitatea ca Romania sa fie victima sau sa fie angrenata intr-un scenariu militar e mai bine conturata ca altadata. Daca altadata un astfel de scenariu militar era inexistent, mai ales dupa ce fosta Iugoslavie s-a linistit, in momentul asta nu-l mai putem exclude din evaluarile noastre.

VEDETE CARE AU VRUT SĂ SE SINUCIDĂ. CE MOTIVE AU AVUT?

Cea mai buna dovada: ca suntem deja hartuiti de avioane militare rusesti care vin si zboara ostentativ pe la granitele noastre, ne obliga sa ridicam aviatia militara in aer. De asemenea, ii testeaza pe bulgari si pe turci. Deci suntem deja intr-o faza in care acum 3-4 ani nu eram”, a declarat Iulian Fota

ŞOC: RUŞII VOR UN TERITORIU ROM NESC

VESTE BUNĂ PENTRU ROM NII CARE NU-ŞI MAI POT PLĂTI CREDITELE IPOTECARE!

Sursă: www.realitatea.net