News

Anunț oficial al Poliției despre moartea lui Răzvan Ciobanu. A fost extrem de violentă

01.05.2019 | 16:06
Anunt oficial al Politiei despre moartea lui Razvan Ciobanu A fost extrem de violenta

Poliția a făcut publice detalii despre accidentul rutier violent care i-a adus sfârșitul lui Răzvan Ciobanu. Celebrul creator de modă a murit, în cursul zilei de luni, în a doua zi de Paște, într-un accident rutier violent produs în Săcele. Din păcate, la sosirea salvatorilor, designerul era deja decedat.

Anunțul oficial al Poliției despre accidentul lui Răzvan Ciobanu

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și poliția judiciară din cadrul Serviciului Rutier al Poliției Constanța cercetează locul în care Răzvan Ciobanu a murit. Ancheta vizează circumstanțele producerii accidentului rutier. Rezultatele investigațiilor arată că autovehiculul condus de creatorul de modă a părăsit partea carosabilă în zona localității Săcele, din jurțul Constanța, a rulat aproape 850 de metri și apoi s-a răsturnat de mai multe ori din cauza denivelărilor. Răzvan Ciobanu era singur în mașină și nu purta centura de siguranță, motiv pentru care a fost proiectat afară din vehicul.

Poziția victimei, la venirea specialiștilor, era orientată cu fața în jos. Concluziile provizorii ale medicului legist care a efectuat necropsia designerului au rezultat că moartea lui Răzvan Ciobanu a fost una violentă și s-a produs prin anemie acută. De asemenea, a avut un politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ruptură pulmonară, hepatică și de coloană toracală. Au mai fost stabilite și leziuni traumatice care s-au putut produce în circumstanțele unui accidentu rutier prin lovire și de corpuri dure, conform detaliilor oferite de specialiști după autopsie.

Poliția, detalii despre accidentul rutier violent în care a murit Răzvan Ciobanu
Poliția, detalii despre accidentul rutier violent în care a murit Răzvan Ciobanu

Ultimul omagiu pentru Răzvan Ciobanu

“Noi nu am avut o relație de prietenie foarte mare, dar ne-am cunoscut. Ne-am cunoscut și chiar a fost un om bun. Nu știu ce s-a întâmplat, nu aș putea să îmi dau cu părerea.

Îmi pare rău… Nu există așa ceva (n.r. despre ipoteza unei sinucideri a designerului). În primul rând, el era un om foarte vesel, foarte fericit, nu cred, niciodată, nu se pune problema. A plecat mult prea devreme și îmi pare rău că s-a produs așa”, a declarat Raluca Podea.