News

Anunțul DIICOT după ce Liviu Dragnea a vorbit din nou despre o tentativă de asasinat asupra sa

13.05.2019 | 14:59
Anuntul DIICOT dupa ce Liviu Dragnea a vorbit din nou despre o tentativa de asasinat asupra sa

DIICOT elucidează misterul în cazul presupusei tentative de asasinat despre care Liviu Dragnea a vorbit în public. Într-un răspuns pentru o instituție media, procurorii de la Crimă Organizată și Combaterea Terorismului neagă că ar avea pe rol vreun dosar care să trateze amenințarea despre care liderul PSD a vorbit la televizor.

DIICOT: Dosarul tentativei de asasinat asupra lui Liviu Dragnea nu există

Totul a pornit de la o declarație făcută de Dragnea la Antena 3, în care spunea că a fost amenințat cu moartea, ba chiar că are date despre cine vrea să îl omoare și cum se pune la cale această tentativă. Dragnea a spus la Sinteza zilei anul trecut că există chiar și un dosar la DIICOT pe marginea acestui subiect.

Ei bine, astăzi, DIICOT infirmă existența unei astfel de cauze într-un răspuns acordat realitatea.net. Într-o altă intervenție televizată, de data asta la România TV, Dragnea a spus că nu se așteaptă ca DIICOT să facă ceva. A mărturisit că el a aflat de la cineva că ar fi depus o plângere referitoare la tentativa de asasinat asupra sa.

DIICOT nu confirmă declarațiile preșledintelui PSD. Sursa foto: HEPTA.RO

Dragnea spunea că la DIICOT s-a depus o declarație în cazul său

Dragnea susținea că dosarul său a fost generat de o declarație a unei persoane, pe care nu a vrut o dezvăluie. Șeful PSD a mai spus că respectivul denunțător a fost la rândul lui amenințat. Dragnea a amenințat în emisiunea lui Ciutacu că ar putea scoate la iveală anumite lucruri care vor îngrozi România.

„La DIICOT e o declarație care vorbește despre așa ceva. Nu e a mea. A cuiva care a spus asta cu subiect și predicat. Dar nu se va întâmpla nimic. Cât timp e acest regim vorbim degeaba. Dacă vreodată, sper să ajungem în țara asta să iasă la inveală adevărul o să considerați că tot ce a fost în emisiunea dumneavoastră au fost glumițe. Dacă o să iasă la iveală o să vă îngroziți. Nu mai sunt la aceeași intensitate, dar încă mai e”, a spus Dragnea la ROMÂNIA TV.