News

Anunţul săptămînii: Delia Matache va deveni mămică!

Delia Matache şi Răzvan Munteanu formează unul din cele mai solide cupluri din showbizul autohton. S-au căsătorit în urmă cu doi ani şi au cam tot ce le trebuie. Le lipseşte însă un copil...
26.09.2014 | 08:38
Anuntul saptaminii Delia Matache va deveni mamica

Delia Matache şi Răzvan Munteanu formează unul din cele mai solide cupluri din showbizul autohton. S-au căsătorit în urmă cu doi ani şi au cam tot ce le trebuie. Le lipseşte însă un copil şi ambii speră să devină părinţi în viitorul apropiat, mai ales că la anul vor să se mute şi în casă nouă.

De mai bine de doi ani, de când s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu, viaţa Deliei Matache a luat o întorsătură neaşteptată şi frumoasă. Artista are o carieră de invidiat, iar pe plan personal nu-i lipseşte mai nimic.

În martie, anul viitor, ea şi soţul său se vor muta în casă nouă, într- un penthouse cu piscină, de un milion de euro. Cei doi şi-ar dori ca tot atunci să devină şi părinţi. Astfel că, recent, Delia şi Răzvan au fost din nou la un cabinet particular, pentru a-şi face analize.

Iar rezultatul a fost cel aşteptat. Cum nici unul nu are vreo problemă medicală, au liber la făcut un bebeluş. Ei şi-ar dori mai întâi un băieţel, iar apoi şi o fetiţă. Nu va fi însă nici o problemă dacă se va întâmpla şi invers. Important este să aibă doi copii sănătoşi.

SURSA: libertatea.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!