News

Anunțul șefilor de la Antena 1! Schimbare majoră la Chefi la Cuțite

03.04.2019 | 10:55
Revine emisiu nea Chefi la Cuțite, cu noi surprize și provocări

Chefi la Cuțite revine în forță. Show-ul culinar este producția cu care Antena 1 își propune să cucerească audiențele în această primăvară. În plus, emisiunea ajunsă la sezonul cu numărul șapte aduce o serie de surprize pentru telespectatori.

Ce surprize pregătesc chefii în noul sezon

De data aceasta vom avea parte de un sezon cu totul și cu totul special, în care regulile jocului vor fi ceva mai diferite decât cele cu care ne-am obișnuit. Mai concret, show-ul jurizat de aceiași Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se va numi „Chefi la cuțite-Familii la cuțite”. După cum probabil v-ați dat seama deja, competiția se va da între familii.

Pe telespectatori îi așteaptă așadar un sezon plin de surprize, pregătit cu grijă de cei trei maeștri ai tainelor culinare. Astfel, în arenă se vor duela echipe complete, formate numai din membrii unor familii, după cum anunță reprezentanții postului de televiziune Antena 1.

Noi concurenți, într-un sezon special al competiției Chefi la Cuțite
Noi concurenți, într-un sezon special al competiției Chefi la Cuțite

Familiile se vor lupta pentru a-i impresiona pe cei trei chefi pretențioși

Așa cum v-ați obișnuit, concurenții vor trece și de această dată prin etape de audiții și battle-uri „la cuțite” , iar la final, doar una dintre familiile înscrise în competiție va pleca acasă cu marele premiu. Ineditul sezonului cu numărul șapte va fi dat de prezența unor vedete, care vor avea ocazia să participe alături de cei dragi.

Chefii se vor afla într-o ipostază cu totul nouă, fiind nevoiți acum să aleagă nu doar un singur concurent pe care să mizeze mai departe în competiție, ci o întreagă familie. Se anunță o nouă întrecere pe cinste  între cei trei bucătari, spre deliciul celor de acasă.

Eu cu Bontea am decis că îl vom lăsa pe Scărlătescu să câştige, măcar sezonul acesta” , a anunțat chef Florin Dumitrescu, mai în glumă, mai în serios, iar replica lui Cătălin Scărlătescu nu a întârziat să apară: „Dacă va câştiga unul dintre ei doi, se pune. Dacă intervine hazardul şi, Doamne fereşte, voi câştiga eu, nu se pune nicăieri! E discriminare”. 

Abia aşteptam să începem filmările, dar am impresia că nici nu am plecat din platou. Petrecem atât de mult timp aici încât zici că suntem acasă. Începem să nu mai facem diferenţa. Ne şi place ceea ce facem, iar atunci când câştig îmi place şi mai mult” , a mărturisit, plin de entuziasm și chef Bontea.