Fotbal international

Apără Tătărușanu! Românul este cel mai solicitat portar din Ligue 1

04.10.2018 | 12:06
Apara Tatarusanu Romanul este cel mai solicitat portar din Ligue 1

Chiar dacă FC Nantes nu stă deloc bine în campionat, Ciprian Tătărușanu are evoluții bune în poarta formației franceze și este tot mai apreciat. Jurnaliștii din Franța i-au analizat prestațiile din acest sezon și au au ajuns la concluzia că Tătărușanu este cel mai solicitat portar din Ligue 1, cu 70 de intervenții în cele 8 etape disputate.

Ciprina Tătărușanu are cu 10 intervenții mai mult decât cel de-al doilea portar care se află în acest top, Brice Samba de la Caen. Din cele 70 de intervenții, portarul român a avut 11 numai în ultima partidă disputată în campionat. Lyon – FC Nantes s-a terminat 1-1 la capătul unei partide în care Tătărușanu a apărat o lovitură de la 11 metri și a mai avut 2 parade spectaculoase. Forma bună a portarului nu este suficientă pentru echipă, care se află pe penultimul loc în Ligue 1.

Ciprian Tătărușanu este cel mai solicitat portar din Ligue 1

Fostul portar al celor de la FCSB a jucat în toate cele 8 partide disputate de FC Nantes în actuala stagiune și a primit 13 goluri, fiind la egalitate cu portarii celor de la Amiens şi Rennes. Tătărușanu se poate lăuda că a primit mai puține goluri decât Olympique Marseille, Nimes şi Guingamp.

Un parior a pierdut o sumă uriașă din cauza lui Tătărușanu

Tătărușanu a fost declarat omul meciului Olympique Lyon – FC Nantes 1-1, însă prestația excepțională a portarului român nu a bucurat pe toată lumea. Un parior a pierdut aproape 40.000 de lei în urma intervenției salvatoare a goalkeeperului de la Nantes. Bărbatul a pariat 100 de lei pe un bilet cu 14 meciuri. I-au iești 13 dintre acestea fără să aibă foarte mari emoții, însă a făcut greșeala de a paria pe victoria celor de la Lyon. S-a dovedit încă o dată că cea mai mică cotă de pe un bilet de pariuri nu este întotdeauna și cea mai sigură.