Fotbal intern

Arda Turan, transfer bombă la FCSB?! Presa din Turcia anunță că Becali negociază mutarea cu fostul star al Barcelonei

05.02.2020 | 10:39
Arda Turan transfer bomba la FCSB Presa din Turcia anunta ca Becali negociaza mutarea cu fostul star al Barcelonei
ADVERTISEMENT

FCSB este foarte aproape de una dintre cele mai mari lovituri pe piața transferurilor din istoria fotbalului românesc. Presa din Turcia scrie că Arda Turan, fotbalist aflat încă sub contract cu Barcelona, este în negocieri cu vicecampioana României.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 3,60 este cota pentru “gazdele marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Presa din Turcia anunță că Arda Turan s-ar fi înțeles cu FCSB

Ajuns la 33 de ani, Arda Turan şi-a reziliat înţelegerea pe care o avea cu Basaksehir şi s-a întors la FC Barcelona, club care îl împrumutase în Turcia.

După ce s-a zvonit că Arda Turan ar urma să meargă la echipa lui Florin Andone, Galatasaray, până la urmă, mutarea a picat.

ADVERTISEMENT

Dat fiind faptul că perioada de mercato s-a încheiat în campionatele de top din Europa, iar în România încă se mai pot face transferuri, ziariști turci de la Fotospor anunță că oficialii celor de la FCSB l-au contactat deja pe fotbalistul lansat de Gheorghe Hagi în fotbalul mare.

În primă fază, din cauza cererilor financiare mult prea ridicate, Gigi Becali n-a vrut să audă de Arda Turan.

ADVERTISEMENT

Patronul roș-albaștrilor a cedat însă la insistențele lui Mihai Stoica şi şi-a dat acordul pentru venirea starului turc, care ar urma să devină cel mai bine plătit jucător din Liga 1, scriu turcii.

Arda Turan, salariu uriaș la fosta echipă

La fosta sa echipă din Superliga Turciei, Arda Turan avea un salariu în valoare de 2.000.000 de euro plus bonusuri, iar pentru un transfer definitiv turcii trebuiau să îi plătească încă 4.000.000 de euro plus bonusuri de performanță.

ADVERTISEMENT

Turan a câștigat titlul în Spania cu Barcelona. Acesta are 55 de meciuri pentru catalani, reușind 15 goluri și 11 assist-uri.

A mai jucat de-a lungul carierei pentru Galatasaray, Manisaspor, Atletico Madrid și Basaksehir. Acesta a strâns nu mai puțin de 100 de meciuri pentru naționala Turciei, pentru care a înscris de 17 ori.

  • 34.000.000 de euro era cota de piață a lui Arda Turan în 2015 când a venit la Barcelona de la Atletico
  • 800.000 de euro este cota lui Turan în prezent, conform Transfermarkt
ADVERTISEMENT