Stiri sportive

Arena Națională goală la FCSB – Sepsi! Oaspeții mai numeroși decât peluza roș albastră

19.08.2018 | 18:53
Arena Nationala goala la FCSB  Sepsi Oaspetii mai numerosi decat peluza ros albastra
ADVERTISEMENT

Arena Națională goală la FCSB – Sepsi! După ce au făcut spectacol în meciul cu Hajduk Split, suporterii roș albaștrilor nu s-au înghesuit să asiste și la jocul cu Sepsi. 2000 de fani au venit pe cel mai mare stadion al țării pentru a vedea jocul live. De altfel, aceasta este una dintre cele mai slabe asistenţe înregistrate la un meci al FCSB-ului, în acest sezon.

Arena Națională goală la FCSB - Sepsi! Un tricolor în peluză
Arena Națională goală la FCSB – Sepsi! 2000 de fani au venit la meci

 

Este un început de sezon care nu atrage mai deloc suporteri la stadion. Până acum, cei mai mulți spectatori au fost înregistrați la derby-ul FCSB – Dinamo, din etapa a doua. Atunci au venit, de asemenea pe Național Arena, nu mai puțin de 27.835 de fani. Pe locul doi în acest top al asistenţelor este partida dintre CS U Craiova – Poli Iaşi, care a adus la arena Ion Oblemenco 12.000 de spectatori, în timp ce ultima treaptă a podiumului este ocupată de meciul CS U Craiova – FC Botoşani cu 8.600 de spectatori.

Arena Națională goală la FCSB – Sepsi!

Aproape 100 de suporteri ai FCSB-ului și-au cumpărat bilete în peluză pentru meciul cu Sepsi. Mai mult de atât, fanii din galeria roș albastră au fost depășiți de cei ai oaspeților care au venit aproximativ 250 la București

ADVERTISEMENT
Tags: