Fanatik Show

Argăseală: “Vasaras şi ceilalţi conducători din arbitraj trebuie să plece!”

STEAUA. Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a anunţat că va lua toate măsurile pentru ca Mureşan, N'doye şi Kovacs să fie aspru pedepsiţi după evenimentele incredibile de la ASA Târgu...
27.10.2014 | 17:59
Argaseala Vasaras si ceilalti conducatori din arbitraj trebuie sa plece

STEAUA. Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a anunţat că va lua toate măsurile pentru ca Mureşan, N’doye şi Kovacs să fie aspru pedepsiţi după evenimentele incredibile de la ASA Târgu Mureş – Steaua, scor 1-0, cînd echipa campioana a fost dezavantajată de arbitraj de o manieră incredibilă:  “N’doye a făcut un gest intenţionat, cu singuranţă. La fel a fost şi cazul la Mureşan, care i-a făcut fractură de orbită lui Rusescu. La N’doye a urmat o prestaţie jalnică după joc, la interviu. Noi mîine vom face un memoriu şi la adresa lui N’doye, atît pentru lovire şi pentru declaraţii. Pentru lovire vom face memoriu şi împotriva lui Mureşan. Acele declaraţii să le facă în bar sau unde vrea, dar nu în spaţiul public. Şi domnul Pustai are o parte de vină, avînd în vedere că a fost de acord cu ceea ce s-a întîmplat. Este un comportament la fel de de condamnabil ca acela de la Chiajna, cînd s-a aruncat cu o banană într-un jucător de culoare. Este greu să vorbeşti cu Istvan Kovacs, el nu bagă în seamă pe nimeni. A spus la cabine că l-a marcat greşeala pe care a făcut-o pentru că nu l-a eliminat pe Mureşan. Istvan Kovacs este unul dintre arbitrii pe care i-am recuzat mereu. Vrem să îl protejăm, să nu mai greşească. Deşi noi am spus că asta nu ar trebui să se întîmple, trebuie să suporte consecinţa cei care l-au delegat” , a declarat Valeriu Argăseală la FANATIK SHOW.

STEAUA. Argăseală a făcut şi un buletin medical al jucătorilor care au fost accidentaţi la Târgu Mureş. “Rusescu nu va putea juca pentru cel puţin trei săptămâni, are fractură de orbită. Pur şi simplu nu avem cu cine să jucăm meciul de Cupă. Keşeru a suferit o comoţie, dar după comportamentul lui de azi se pare că nu este atît de grav. Sîntem rezervaţi. În cazul lui Latovlevici este vorba despre o întindere”.

GIGI BECALI. Preşedintele Stelei a povestit că partida de la Târgu Mureş a fost urmărită şi de Gigi Becali şi l-a acuzat şi pe N’doye, care a spus că nu a auzit de ASA Târgu Mureş. Ştiu că Gigi Becali a văzut meciul şi nu cred că i-a căzut deloc bine. Am văzut oameni care vorbeau împotriva Stelei cum l-au acuzat acum pe Istvan Kovacs. După ce că ai distrus o echipă la modul pe care ai făcut-o şi o destabilizezi, nu dai un penalty mai clar decît lumina zilei. Dacă a ajuns acest N’doye să vorbească despre Helmuth Duckadam, care este eroul României şi a făcut numele ţării cunoscut peste tot, înseamnă că nu mai este nimic de spus”, a mai spus Argăseală la FANATIK SHOW.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

Tags: