Fotbal intern

Arma secretă a lui Bratu înainte de Dinamo-Voluntari! “Îmi doresc să aibă o ambiţie mai mare”

19.07.2018 | 09:54
Arma secreta a lui Bratu inainte de DinamoVoluntari Imi doresc sa aiba o ambitie mai mare
ADVERTISEMENT

Arma secretă a lui Florin Bratu înainte de Dinamo-Voluntari. Antrenorul “câinilor” a prefaţat debutul câinilor în noul sezon din Liga 1 Betano şi a vorbit despre Daniel Popa, fotbalist care l-a impresionat în cantonamentul din Polonia, dar despre care a declarat că trebuie să mai lucreze la anumite capitole.

“A început să înscrie goluri și mă bucur pentru el. Și în cantonamentul din Polonia a înscris două goluri foarte frumoase. A revenit mai proaspăt, a slăbit trei kilograme față de greutatea pe care o avea înainte. S-a lucrat mult cu el la mobilitate și agilitate. Are un fizic bun de atacant, forță și o viteză bună. Încă poate îmbunătăți calitățile acestea! Mi-aș dori să aibă o ambiție mai mare și cred că în acest sezon poate lucra și la chestia aceasta. Îmi doresc să nu cedeze ușor și să își creeze obiective pe termen mediu și lung în așa fel încât să le și atingă. Acest lucru vine doar prin ambiție și motivație”, a declarat Florin Bratu pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Arma secretă a lui Florin Bratu înainte de Dinamo-Voluntari, cinci goluri contra ilfovenilor

Daniel Popa, arma secretă a lui Florin Bratu înainte de Dinamo-Voluntari, are cifre foarte bune în tricoul “câinilor” în meciurile contra ilfovenilor. Atacantul de 24 de ani a jucat de patru ori împotriva echipei antrenate de Daniel Opriţa, reuşind să marcheze cinci goluri.

Daniel Popa este arma secretă a lui Florin Bratu înainte de Dinamo-Voluntari
Daniel Popa este arma secretă a lui Florin Bratu înainte de Dinamo-Voluntari