Armata, ANUNŢ BOMBĂ! S-a luat DECIZIA! E oficial! Tinerii români au aflat: se pleacă la RĂZBOI!

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) a luat decizia privind romanii care vor pleca la razboi in diferite zone de conflict, in 2016. Numarul militarilor care vor participa la operatiuni in afara...
16.06.2015 | 00:02
Armata ANUNT BOMBA Sa luat DECIZIA E oficial Tinerii romani au aflat se pleaca la RAZBOI
ADVERTISEMENT

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) a luat decizia privind romanii care vor pleca la razboi in diferite zone de conflict, in 2016. Numarul militarilor care vor participa la operatiuni in afara tarii a fost, deasemenea, stabilit.

CSAT a aprobat şi planul-cadru pentru continuarea procesului de restructurare si modernizare a armatei in 2015, dar si programul de inzestrare a acesteia pana in 2027, a anuntat presedintele Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

VIDEO SOC!!! DANI OTIL, ACCIDENT TERIBIL DE MASINA!!! AVEA 150KM/ORA!!!!

“CSAT a aprobat astazi fortele armate ale Romaniei care pot fi puse la dispozitie pentru participarea la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman in anul 2016. Un alt punct pe ordinea de zi l-a constituit analiza si aprobarea planului-cadru pentru continuarea procesului de restructurare si modernizare a Armatei Romaniei in anul 2015 in scopul realizarii unei capacitati de reactie adecvata misiunilor stabilite prin planurile de aparare strategica, nationala si/sau ale Aliantei. In acelasi context, membrii Consiliului au aprobat programul privind transformarea, dezvoltarea si inzestrarea Armatei romane pana in anul 2027 si in perspectiva”, a afirmat Klaus Iohannis.

ULTIMA ORA / Imagini BOMBĂ cu ELENA UDREA! Uite-o cum face PLAJĂ deşi este ARESTATĂ! 

BOMBĂ! DISPAR ŢIGĂRILE! Vezi de cînd NU VEI MAI GĂSI ŢIGĂRI NICĂIERI! 

Totodata, seful statului a precizat ca membrii CSAT au fost informati si cu privire la activitatile ce privesc pregatirea Consiliului European din iunie 2015 pe dimensiunea politicii de securitate si aparare comuna. “Am decis ca Romania sa pledeze pentru initierea la Consiliul European a procesului de redactare a unei noi strategii europene de securitate”, a declarat Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

ULTIMA ORA! TRAGEDIA S-A PRODUS! Celebrul CÎNTĂREŢ A MURIT! A făcut stop CARDIAC! Medicii nu l-au mai putut salva!!! 

Anunţ de ultima oră de la FACEBOOK! Toţi utilizatorii sînt afectaţi! DE AZI… 

Sursă: www.stirileprotv.ro