Fotbal intern

Mesaj către generalii CSA: “Încetaţi cu procesele. Râde Europa de noi!”

Emeric Ienei, fostul mare antrenor al roş-albaştrilor, este de părere că procesele dintre oficialii clubului CSA Steaua şi Gigi Becali trebuie să înceteze pentru binele fotbalului românesc.
29.01.2018 | 15:40
Mesaj catre generalii CSA Incetati cu procesele Rade Europa de noi

Emeric Ienei a dezvăluit pentru FANATIK.RO că respectă foarte mult proiectul condus de Marius Lăcătuş la CSA Steaua, mai ales că aici se află şi emblema pe care foştii săi fotbalişti au purtat-o atunci când au câştigat Cupa Campionilor în 1986. Fostul mare antrenor a mai afirmat că până la urmă şi Gigi Becali trebuie înţeles, deoarece el a fost omul care a ţinut în viaţă fotbalul din Ghencea foarte mulţi ani.

Mă doare de tot ce se întâmplă acum între CSA Steaua şi echipa lui Gigi Becali. Îl iubesc pe Marius Lăcătuş ca şi pe copilul meu, dar s-a înhămat la un proiect tare greu. Eu am discutat cu el atunci când făcea selecţia, dar vă spun sincer că m-am tot săturat să văd că cei din Liga 4 o ţin cu Gigi Becali din proces în proces. Trebuie făcut ceva cât mai repede pentru că o să râdă Europa de noi”, a spus Ienei.

“Gigi Becali a ţinut în viaţă fotbalul din Ghencea!”

Emeric Ienei a vorbit şi despre meritele pe care Gigi Becali le-a avut de când a intrat în fotbal. “Eu ştiu că este tare greu ca Gigi Becali să se mai aşeze la masă cu generalii, dat trebuie să se întâmple şi acest lucru pentru binele tuturor. Proiectul Stelei din Liga 4 nu trebuie făcut doar aşa ca să îţi pui tu ambiţia cu Gigi Becali şi să gândeşti că îi faci în ciudă după ce el a spus că nu sunt bani pentru a pleca din Liga 4.

Lumea nu trebuie să uite că Gigi Becali a ţinut ani buni fotbalul din Ghencea în viaţă pe banii lui. Dacă Gigi Becali nu era, atunci o echipă din România nu mai juca din nou o semifinală de Cupa UEFA, nu se mai umpleau până la refuz arenele Ghencea şi Naţional Arena de suporteri stelişti. Este păcat că s-a ajuns ca oamenii care au lucrat împreună să se lupte acum între ei. Eu sper că într-o zi cele două tabere vor face pace”, a spus Ienei.