Fotbal intern

Arpad Paszkany nu mai e patron la CFR Cluj! “A vândut acţiunile”

27.07.2018 | 22:21
Arpad Paszkany nu mai e patron la CFR Cluj. Fostul şef din Gruia, privind către fanii echipei

Arpad Paszkany nu mai e patron la CFR. Iuliu Mureşan a anunţat cine este preşedintele echipei din Gruia, pentru a pune capăt speculaţiilor privind implicarea din umbră a lui Arpad Paszkany.

Oficialul celor de la CFR Cluj spune că Arpad Paszkany şi-a vândut acţiunile de la CFR Cluj către Marian Băgăcean.

Arpad Paszkany nu mai e patron la CFR

“Arpad Paszkany nu mai are nicio implicare la club, el şi-a vândut acţiunile lui şi ale prietenilor săi, care erau acţionari şi pe care le controla. Domnul Varga nu ştiu dacă are legătură cu clubul, nici nu ştiu dacă-i place tare fotbalul.

Preşedintele clubului este Marian Băgăcean, care este şi acţionarul majoritar, eu sunt director executiv. Asta e de un an. Eu sunt membru în Consiliul de Administraţie. S-au delegat nişte funcţii executive la membri ai Consiliului de Administraţie şi eu sunt directorul general al clubului”, a spus Iuliu Mureşan pentru Telekomsport.

Schimbare de antrenor

Arpad Paszkany nu mai e patron la CFR. Echipa din Cluj şi-a schimbat antrenorul după doar o etapă disputată în Liga 1 Betano. Edward Iordănescu, cel care a antrenat clubul în trei meciuri, în trei competiţii diferite, a fost înlocuit de Antonio Conceicao.

“În urma unui proces de modificare a structurii administrative, clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Edward Iordănescu și cu staff-ul său, aceștia făcând parte din vechiul proiect. Părțile și-au strâns mâna, au rămas în cele mai bune relații și nu au ce să-și reproșeze, toți cei implicați având singurul scop de a ajuta CFR-ul să își atingă obiectivele stabilite. Mulțumim și mult succes în continuare!”, au anunţat oficialii lui CFR Cluj pe  site-ul oficial al clubului, care l-a scurt timp l-a anunţat pe Coinceicao:

“Suntem bucuroși să vă anunțăm că Antonio Conceicao este, începând de astăzi, noul antrenor al CFR-ului! Tehnicianul portughez își va începe astfel cel de-al 3-lea mandat pe banca echipei noastre. Bun venit înapoi la Cluj, Toni! Boa sorte, Toni!”, se arată pe site-ul oficial al campioanei României.

“Echipa să înceapă să câştige”

Antonio Conceicao este la al treilea mandat la CFR Cluj. Portughezul a mai antrenat echipa campioană în 2009 și în sezonul 2015-2016 în care a câștigat trei trofee pentru ardeleni. Acesta a anunţat ce îşi propune de la echipă: “Mă bucur să mă întorc aici, mă simt ca acasă. Nu am mult timp la dispoziţie. Trebuie să schimb repede dinamica echipei, trebuie să muncim pentru ca echipa să redevină competitivă şi să înceapă să câştige”, a spus Antonio Conceicao, după ce a fost numit antrenor principal al CFR Cluj.

Meciurile lui Iordănescu Jr la CFR Cluj:

  • Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1
  • CFR Cluj – FC Botoşani 1-1
  • CFR Cluj – Malmo 0-1

Arpad Paszkany a plecat de la CFR Cluj de mai bine de patru ani de zile.

Arpad Paszkany nu mai e patron la CFR Cluj. Fostul patron al campioanei, alături de Ioan Andone şi Iuliu Mureşan, sărbătorind câştigarea Cupei României în 2008
Arpad Paszkany nu mai e patron la CFR Cluj. Fostul patron al campioanei, alături de Ioan Andone şi Iuliu Mureşan