Fotbal intern

AS Roma îl vrea pe Dennis Man! Ce scrie presa din Italia despre transferul jucătorului de la FCSB

15.11.2018 | 13:08
AS Roma il vrea pe Dennis Man Ce scrie presa din Italia despre transferul jucatorului de la FCSB

Gigi Becali doreşte să îl transfere pe Dorin Rotariu, iar atacantul în vârstă de 23 de ani ar urma să îl înlocuiască pe Dennis Man, f otbalist pe care îl vrea AS Roma. Presa din Italia anunţă că internaţionalul român U21 a ajuns în finala pentru un transfer la gruparea giallorosso.

Deşi Gigi Becali a anunţat că nu doreşte să renunţe la Dennis Man în perioada de mercato din iarnă, latifundiarul din Pipera ar putea să se răzgândească în cazul în care AS Roma va face o ofertă bună pentru fotbalistul în vârstă de 20 de ani. Evoluţiile bune ale lui Dennis Man din ultima perioadă le-au ajutat să intre în vizorul oficialilor grupării din Serie A.

AS Roma îl vrea pe Dennis Man. Se luptă cu Tonali pentru un transfer în Serie A

“Roma, de la Tonali la Dennis Man”, este titlul unui articol apărut pe forzaroma.info. Se pare că Di Francesco a discutat cu Monchi, directorul sportiv al lui AS Roma, iar primul i-a cerut întăriri în partea dreaptă a liniei ofensive. Se pare că în “finala” pentru un transfer în perioada de mercato din iarnă se află Dennis Man şi Tonali, fotbalist în vârstă de 18 ani de la Brescia.

Articolul apărut în presa din Italia

Dennis Man şi Tonali sunt ultimii doi fotbalişti rămaşi pe lista lui Monchi, anunţă sursa citată mai sus. AS Roma s-a interesat şi de Eduard Salvio (Benfica), Maxwel Cornet (Lyon), Nicolas Pepe (Lille) şi Thomas Hazard (Borussia Moenchengladbach).

Dennis Man este felicitat de coechipierii săi pentru un gol înscris într-un meci al FCSB-ului
Dennis Man este felicitat de coechipierii săi pentru un gol înscris într-un meci al FCSB-ului

“Eu am refuzat şi 14 milioane de euro pentru Man, nu doar 11 milioane de la AS Roma. Nu a fost o ofertă oficială, a fost o discuţie la modul “Îl dai cu 14 milioane? Nu îl dau!” Şi am cerut 30 de milioane. Mă rog să rezist 2 ani la sume de 20 de milioane, 30 de milioane, pentru că vor veni şi ofertele astea”, spunea Gigi Becali în luna august.

  • 2,7 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
  • 100.000.000 de euro este clauza lui Dennis Man