Fotbal intern

STEAUA-CITY. ISTERIE la bilete! Cîte s-au vîndut pînă acum!

UPDATE, 11 august, ora 10:30 / Toate cele 31.500 de bilete care au fost scoase la vînzare online pentru partida Steaua - Manchester City, de marţi, 16 august, au fost vîndute. Fanii care nu au...
11.08.2016 | 10:40
STEAUACITY ISTERIE la bilete Cite sau vindut pina acum

UPDATE, 11 august, ora 10:30 / Toate cele 31.500 de bilete care au fost scoase la vînzare online pentru partida Steaua – Manchester City, de marţi, 16 august, au fost vîndute. Fanii care nu au prins încă bilete ar putea spera să îşi achiziţionze zilele viitoare, cînd se vor vinde şi la case.


UPDATE, 10 august, ora 15:00 / Steliştii au achiziţionat pînă acum aproximativ 30.000 de bilete pentru prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor, cu Manchester City, de marţi, 16 august.

***********************************************************************************************************

UPDATE, 10 august, ora 13:41 / Site-ul pe care se comercializează bilete la meciul dintre Steaua şi Manchester City, biletesteaua.ro, funcţionează din nou, încă de miercuri dimineaţă, după ce marţi noapte nu putea fi accesat. Se pot comanda maximum patru bilete de persoană, iar în acest moment nu sînt disponibile biletele la categoria VIP 2.


UPDATE 19:40 / Isterie la vînzarea biletelor online la Steaua – City! Fanii vicecampioanei au blocat site-ul oficial al clubului în momentul în care conducerea a anunţat că suporterii îşi pot procura bilete pentru meciul cu City. -vezi galerie foto

Chiar dacă site-ul nu a putut fi folosit zeci de minute după ce serverul a picat, problema a fost remediată şi fanii pot să îşi procure în continuare bilete pentru confruntarea cu Manchester City începînd cu ora 22:00. – vezi comunicatul FC Steaua. 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 09.08. 13:00 / City a pus în vînzare biletele pentru meciul de pe ”Etihad Stadium”. Comparativ cu preţurile stabilite de Gigi Becali, cele de la Manchester City sînt ceva mai mici. Spre exemplu, cele mai ieftine tichete, cele de la peluze, pe Arena Naţională, costă 70-80 ron. La Manchester, cel mai ieftin bilet costă 10 lire, în jur de 50 de lei! Asta, dacă luăm în calcul reducerile oferite în funcţie de vîrstă, sau pentru deţinători de abonamente.

1

UPDATE 08.08. 20:30 / Gigi Becali a anunţat că a stabilit preţul biletelor pentru meciul cu Manchester City, de pe Naţional Arena. Cel mai ieftin bilet va fi de 70-80 de lei, urmînd ca preţurile să ajungă la 500 de euro!

“La peluze, biletele vor fi de 70-80 de lei. 15-20 de euro, eu aşa am calculat. Asta ca să vină orice om de rînd. După aceea, la VIP 1 şi VIP 2, preţurile vor fi de 100 de euro. Iar la lojă, că ş-aşa e prea mare ţigăneală pe acolo, o să fie biletul 500 de euro. Atît o să fie locul la lojă. Ş-aşa am vîndut 5 loje pline pînă acum, o să iau 200.000 euro numai din loje”, a declarat Becali.

UPDATE 22:00 / Gigi Becali a anunţat că va da lovitura financiară la meciul cu Manchester City: “E mai bine că am picat cu ei, luăm 1,5 milioane de euro de pe bilete şi îi bag în transferuri! Am stabilit deja  preţurile. Vînd locul la lojă cu 500 de euro şi deja am vîndut 6 loje! Doar din loje scot 200.000 de euro! Şi eu îmi cumpăr bilet, nu dau niciun tichet gratis! Cine vrea, să plătească!”

UPDATE 19:25 / Anunţ de ultimă oră făcut de clubul Steaua, cu privire la biletele pentru meciul tur cu Manchester City.€

”FC Steaua Bucureşti anunta ca biletele pentru partida cu Manchester City, contand pentru play-off-ul UEFA Champions League, NU au fost puse in vanzare deocamdata, motiv pentru trebuie sa facem urmatoarele precizari:

1. Singurul site pe care vor fi comercializate bilete online este www.biletesteaua.ro. FC Steaua Bucuresti va anunta oficial momentul in caretichetele vor fi disponibile!

2. Orice alt site romanesc sau international care ofera spre vanzare bilete la partida FC Steaua Bucuresti – Manchester City nu trebuie luate in seama, iar suporterii sunt indemnati sa NU efectueze operatiuni online pe acestea!

Va multumim!”, este comunicatul postat.

–––––––––––––––––––––––––

Steaua şi Manchester City se va juca în faza play-off a Ligii Campionilor, cu returul programat pe 24 august, pe Ettihad Stadium. Oficialii “cetăţenilor” au anunţat deja preţurile biletelor pentru partida retur cu Steaua, care nu sînt chiar piperate.

Astfel, dacă nu luăm în calcul nici una dintre reducerile oferite în funcţie de vîrstă, sau pentru deţinători de abonamente, cele mai ieftine bilete vor costa 22 de lire sterline. Acesta va fi preţul pe care îl vor plăti şi fanii români care merg la Manchester.

Capture3Capture12

Pentru categoriile de vîrstă 16-21 de ani şi peste 65 de ani, cele mai ieftine bilete la vînzare generală sînt de 17 lire. Copii sub 16 ani pot intra chiar şi pentru doar cinci lire pe stadion

Capture2

Capture3