News

ASTA SCHIMBĂ TOT! Dezvăluiri fără precedent făcute de un batrân MASON: Tunelurile din Bucegi duc către panoul de siguranţă al lumii. VEZI FOTO

Geoffrey Popescu, un mason de origine română de rangul 33 din Marea Lojă Reunită a Scoţiei şi Irlandei „Walt Disney” dezvăluie adevărurile care ne neliniştesc despre zona Bucegilor....
09.02.2017 | 00:02

Geoffrey Popescu, un mason de origine română de rangul 33 din Marea Lojă Reunită a Scoţiei şi Irlandei „Walt Disney” dezvăluie adevărurile care ne neliniştesc despre zona Bucegilor.

De mult cunoscută de către fenomenologi şi de către oamenii locului ca o zonă de confluenţă a unor energii tulburătoare, platoul Bucegilor a reprezentat un loc de temută venerare.

În anul 2006, Geoffrey Popescu, aflat pe patul de moarte într-un spital ultrasecret care serveşte numai elitele lumii, a început să dicteze unui biograf toate secretele pe care lumea trebuie să le afle.

Printre acestea a fost şi adevărul despre tunelurile din Bucegi, o reţea de galerii secrete care se pare că duc către un panou de siguranţă pentru energiile ezoterice ale lumii.

„Mi-a explicat, şi trebuie să înţelegeţi că risc viaţa dezvăluind asta, că masonii de mult stăpânesc anumite energii telurice despre care ştiinţa abia începe să afle. Este vorba despre energii care pot schimba bine în rău, vremea bună în vremea rea, sănătate în boală şi aşa mai departe.

Fiecare corp are energia sa, inclusiv corpul uman, energie care rezonează şi se vede une ori sub forma chakrelor. Ei bine şi Pământul are astfel de energii, la o scară mult mai mare.”

Se pare că astfel de energii sunt bine canalizate de masoni prin tot felul de conducte naturale sau artificiale, de exemplu proiectul HAARP. Pentru a preveni scurtcircuitarea conductelor energetice civilizaţiile avansate care se ştie că au locuit pe Pământ cu mult înaintea oamenilor au construit un panou de siguranţe. Nu ca cele cu care sunt obişnuiţi oamenii, ci sub forma unei reţele de filoane de cristale şi monoliţi de quartz interschimbabili.

„Dacii au fost un popor care au ştiut să folosească aceste energii. Avem dovezi directe, arheologice. Însă ei nu erau racordaţi la panoul de siguranţe al lumii fiindcă nu au solicitat niciodată branşarea. Practic dacii ‘furau’ energii ezoterice.” spune biograful masonului decedat.