Fotbal international

Astea sînt cele mai tari transferuri aşteptate să se facă ACUM

Perioada de mercato de iarnă s-a deschis odată cu prima zi a noului an. Deja cîteva mutări spectaculoase au fost efectuate, dar există încă multe alte zvonuri legate de posibilitatea de a vedea...
04.01.2017 | 00:08
Astea sint cele mai tari transferuri asteptate sa se faca ACUM

Perioada de mercato de iarnă s-a deschis odată cu prima zi a noului an. Deja cîteva mutări spectaculoase au fost efectuate, dar există încă multe alte zvonuri legate de posibilitatea de a vedea nume grele ale fotbalului din Europa schimbîndu-şi domiciliile, în funcţie, evident şi de ofertele făcute. Asta în condiţiile în care planează tot mai puternic pericolul chinez, cu sume absolut astronomice, în faţa cărora pînă şi forţa financiară a marilor cluburi de tradiţie nu poate concura.

FANATIK.RO scoate în faţă cîteva transferuri importante aşteptate, pornind de la dorinţele unor cluburi de a aduce acei jucători în curtea lor.

MIRALEM PJANIC (26 ani – JUVENTUS) spre Arsenal

Mijlocaşul lui Juventus este unul dintre jucătorii apreciaţi de către tehnicianul francez al lui Arsenal, Arsene Wenger. Drept urmare, londonezii nu au stat pe gînduri şi au anunţat că sînt gata să dea 35 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Pjanic pe Emirates. Şi speranţele lor pot căpăta consistenţă, pentru că, după cum a scris chiar ziarul de casă al lui Juve, Tuttosport, jucătorul bosniac şi-ar fi dat OK-ul pentru această mutare.

PREŢ TRANSFER: 35 milioane euro

MARCO REUS (27 ani – BORUSSIA DORTMUND) spre Liverpool

Poate juca la fel de bine ca mijlocaş ofensiv şi ca atacant. Este unul dintre jucătorii care place mult cluburilor din Premier League, Arsenal, Manchester United şi FC Liverpool, declarîndu-şi deschis interesul pentru un transfer de la Borussia Dortmund. Cu 35 de milioane de euro ar exista şanse destul de mari ca Reus să poată fi cumpărat, el afirmînd că un contract în fotbalul englez l-ar împlini ca jucător, bineinţeles, referindu-ne la un club de top. Iar Liverpool, cu fostul antrenor al lui Reus pe bancă, are şanse importante.

PREŢ TRANSFER 35 milioane euro

ANTOINE GRIEZMANN (25 ani – ATLETICO MADRID) spre PSG sau Man. United

Vedeta franceză a lui Atletico Madrid are o mare căutare. Chinezii i-au oferit la prima strigare 100 de milioane de euro, dar Griezmann ţine la imagine şi nu ar merge decît la un club cu mari ambiţii în Europa. PSG şi Manchester United sînt marile aspirante la aducerea unui fotbalist cu mari calităţi tehnice, care ar putea fi partenerul ideal pentru Ibrahimovic pe Old Trafford şi omul cheie pentru compatrioţii de la PSG. Problema este că pentru a-l avea cineva trebuie să aibă conturi serioase, pentru că s-ar pleca de la 75 milioane euro.

PREŢ TRANSFER 75 milioane euro

CLICK SUS GALERIE FOTO

JAMES RODRIGUEZ (25 ani – REAL MADRID) spre Chelsea

Jucătorul columbian trăieşte o perioadă nefastă la Madrid, unde joacă rar şi nu se află în graţiile antrenorului Zinedine Zidane. Este un mijlocaş cu o tehnică excelentă, care poate da pase senzaţionale, dar şi înscrie goluri cu uşurinţă. E clar că la Real nu se simte bine. Chelsea îl place mult şi deja a anunţat că dacă jucătorul e de vînzare, oferta este de 55 de milioane de euro. Probabil că şi James nu aşteaptă decît un semn concret că este dorit cu adevărat şi ar fi primul care ar spune da.

PREŢ TRANSFER 55 milioane euro

RADJA NAINGGOLAN (28 ani – AS ROMA) spre Chelsea

Unul dintre cei mai puternici mijlocaşi centrali din Europa. Are o putere de luptă extraordinară, fizic este impecabil ca rezistenţă, are un şut teribil de la distanţă şi vede bine terenul, pasele sale destabilizînd des apărările adverse. Poate minusul ar fi caracterul prea coleric, de unde altercaţiile cu arbitrii şi riscul uşor de a lua cartonaşe de toate culorile. Este foarte mult plăcut de italianul Antonio Conte la Chelsea, londonezii spunînd că dacă Roma acceptă sînt gata să ofere 60 de milioane euro.

PREŢ TRANSFER 60 milioane euro